Keresés recept címe alapján

68 találat.

Vadhús receptek

Borókás vaddisznóvagdalt
recept megnyitása

Borókás vaddisznóvagdalt

közepes

1. A darált vaddisznóhúst keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a beáztatott, kicsavart zsemléket, a to.. Tovább

Sváb őzragu kelt gombócokkal
recept megnyitása

Sváb őzragu kelt gombócokkal

közepes

1. A húst megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. Az apróra vágott.. Tovább

Zöldséges szarvasragu
recept megnyitása

Zöldséges szarvasragu

közepes

1. A húst, miután szobahőmérsékleten fölengedtük, megmossuk, leszárogatjuk, majd a hártyáit a zsíros.. Tovább

Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással
recept megnyitása

Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással

közepes

1. A mártáshoz a narancsot és a citromot úgy hámozzuk meg, hogy belső fehér bundája se.. Tovább

Rozsdás (vörösboros) szarvascomb szalvétagombócca
recept megnyitása

Rozsdás (vörösboros) szarvascomb szalvét..

közepes

1. A húst a sóval és a borssal bedörzsöljük, félretesszük. A megtisztított.. Tovább

Vörösboros vaddisznóragu szederrel
recept megnyitása

Vörösboros vaddisznóragu szederrel

könnyű

1. A vaddisznó apróhúst jól megmossuk, majd egyforma darabokra vágjuk. Az olajat egy ny.. Tovább

Spárgás őzraguleves
recept megnyitása

Spárgás őzraguleves

közepes

1. A húst 2 centis kockákra vágjuk, és egy fazékban, hideg vízben föltesszük főni. Ha forr, leszűrjük,.. Tovább

Kelkáposztába göngyölt töltött fácánmell
recept megnyitása

Kelkáposztába göngyölt töltött fácánmell

nehéz

1. A fácánt kettévágom, mindkét mellrészt kicsontozom, és a bőrét lehúzom. A szár.. Tovább

Rántott vadmalacborda
recept megnyitása

Rántott vadmalacborda

közepes

1. A hússzeleteket gondosan megmosom, lecsepegtetem, szárazra törlöm, kissé kiverem. Ezután bepácolo.. Tovább

Wellington-szarvasbélszín
recept megnyitása

Wellington-szarvasbélszín

nehéz

1. Elsőként a pácot készítem el: a majoránnát, a rozmaringot, a borókabogyót és a gyömbért egy m.. Tovább

Tárkonyos fácánleves bográcsban
recept megnyitása

Tárkonyos fácánleves bográcsban

közepes

1. A konyhakész fácán annyit jelent, hogy tollai, lábai és fölösleges belseje nélkül (mája.. Tovább

Uborkás, vadhúsos krumpligulyás
recept megnyitása

Uborkás, vadhúsos krumpligulyás

közepes

1. A vadhúst 1,5-2 centis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk. A va.. Tovább

Vaddisznó betyárleves
recept megnyitása

Vaddisznó betyárleves

közepes

1. A vaddisznólapockát kicsontozzuk. A húst kicsi (1-1,5 centis) kockákra vágjuk, és 1 percre forrás.. Tovább

Mandarinos fácánmell
recept megnyitása

Mandarinos fácánmell

közepes

1. A fácánmellet kicsontozzuk, bőrét lefejtjük. A csontokból és a bőrből egy kevés sóval kb. 50 perc .. Tovább

Fűszervajas fácáncombok  sütőzacskóban sütve
recept megnyitása

Fűszervajas fácáncombok sütőzacskóban s..

közepes

1. A fácáncombokat besózzuk, beborsozzuk. Bőrüket újjal alányúlva föllazítjuk,.. Tovább

Vörösboros szarvascomb
recept megnyitása

Vörösboros szarvascomb

könnyű

1. A fölengedett húst megmossuk, leszárogatjuk, kb. 1 kiskanál sóval és 1 mokkáskanál borssal bedörz.. Tovább

Vörösboros, gombás vadpörkölt
recept megnyitása

Vörösboros, gombás vadpörkölt

könnyű

1. A kétféle húst lehártyázzuk, 2 centis kockákra vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, zsíron ü.. Tovább

Vezeklő vadász vadlibája Tokody módra
recept megnyitása

Vezeklő vadász vadlibája Tokody módra

közepes

1. A libamellet kicsontozzuk, az így kapott húsnak kb. 70 dekának kell lennie. A zöld.. Tovább

Vadvetrece
recept megnyitása

Vadvetrece

könnyű

1. A húst kisujjnyinál kicsit kisebb, a szalonnát feleakkora csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítj.. Tovább

Vasi vaddisznópörkölt pirított dödöllével
recept megnyitása

Vasi vaddisznópörkölt pirított dödöllével

könnyű

1. A húst megmossuk, majd forrásban lévő vízbe rakjuk. Fél perc elteltével leszűr.. Tovább

Vadvagdalt hecsedlimártással
recept megnyitása

Vadvagdalt hecsedlimártással

könnyű

1. A fölengedett húst – miután az esetlegesen rajta maradt hártyákat lefejtettük róla – ledará.. Tovább