Keresés recept címe alapján

69 találat.

Vadhús receptek

Hercegnő burgonya és sült őzgerinc karácsonyi gyümölcsös szósszal
recept megnyitása

Hercegnő burgonya és sült őzgerinc karác..

könnyű

1. Az őzgerincet sózom, borsozom és felhevített vajon kö.. Tovább

Borókás vaddisznóvagdalt
recept megnyitása

Borókás vaddisznóvagdalt

közepes

1. A darált vaddisznóhúst keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a beáztatott, kicsavart zsemléket, a to.. Tovább

Sváb őzragu kelt gombócokkal
recept megnyitása

Sváb őzragu kelt gombócokkal

közepes

1. A húst megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. Az apróra vágott.. Tovább

Zöldséges szarvasragu
recept megnyitása

Zöldséges szarvasragu

közepes

1. A húst, miután szobahőmérsékleten fölengedtük, megmossuk, leszárogatjuk, majd a hártyáit a zsíros.. Tovább

Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással
recept megnyitása

Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással

közepes

1. A mártáshoz a narancsot és a citromot úgy hámozzuk meg, hogy belső fehér bundája se.. Tovább

Rozsdás (vörösboros) szarvascomb szalvétagombócca
recept megnyitása

Rozsdás (vörösboros) szarvascomb szalvét..

közepes

1. A húst a sóval és a borssal bedörzsöljük, félretesszük. A megtisztított.. Tovább

Vörösboros vaddisznóragu szederrel
recept megnyitása

Vörösboros vaddisznóragu szederrel

könnyű

1. A vaddisznó apróhúst jól megmossuk, majd egyforma darabokra vágjuk. Az olajat egy ny.. Tovább

Spárgás őzraguleves
recept megnyitása

Spárgás őzraguleves

közepes

1. A húst 2 centis kockákra vágjuk, és egy fazékban, hideg vízben föltesszük főni. Ha forr, leszűrjük,.. Tovább

Kelkáposztába göngyölt töltött fácánmell
recept megnyitása

Kelkáposztába göngyölt töltött fácánmell

nehéz

1. A fácánt kettévágom, mindkét mellrészt kicsontozom, és a bőrét lehúzom. A szár.. Tovább

Rántott vadmalacborda
recept megnyitása

Rántott vadmalacborda

közepes

1. A hússzeleteket gondosan megmosom, lecsepegtetem, szárazra törlöm, kissé kiverem. Ezután bepácolo.. Tovább

Wellington-szarvasbélszín
recept megnyitása

Wellington-szarvasbélszín

nehéz

1. Elsőként a pácot készítem el: a majoránnát, a rozmaringot, a borókabogyót és a gyömbért egy m.. Tovább

Tárkonyos fácánleves bográcsban
recept megnyitása

Tárkonyos fácánleves bográcsban

közepes

1. A konyhakész fácán annyit jelent, hogy tollai, lábai és fölösleges belseje nélkül (mája.. Tovább

Uborkás, vadhúsos krumpligulyás
recept megnyitása

Uborkás, vadhúsos krumpligulyás

közepes

1. A vadhúst 1,5-2 centis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk. A va.. Tovább

Vaddisznó betyárleves
recept megnyitása

Vaddisznó betyárleves

közepes

1. A vaddisznólapockát kicsontozzuk. A húst kicsi (1-1,5 centis) kockákra vágjuk, és 1 percre forrás.. Tovább

Mandarinos fácánmell
recept megnyitása

Mandarinos fácánmell

közepes

1. A fácánmellet kicsontozzuk, bőrét lefejtjük. A csontokból és a bőrből egy kevés sóval kb. 50 perc .. Tovább

Fűszervajas fácáncombok  sütőzacskóban sütve
recept megnyitása

Fűszervajas fácáncombok sütőzacskóban s..

közepes

1. A fácáncombokat besózzuk, beborsozzuk. Bőrüket újjal alányúlva föllazítjuk,.. Tovább

Vörösboros szarvascomb
recept megnyitása

Vörösboros szarvascomb

könnyű

1. A fölengedett húst megmossuk, leszárogatjuk, kb. 1 kiskanál sóval és 1 mokkáskanál borssal bedörz.. Tovább

Vörösboros, gombás vadpörkölt
recept megnyitása

Vörösboros, gombás vadpörkölt

könnyű

1. A kétféle húst lehártyázzuk, 2 centis kockákra vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, zsíron ü.. Tovább

Vezeklő vadász vadlibája Tokody módra
recept megnyitása

Vezeklő vadász vadlibája Tokody módra

közepes

1. A libamellet kicsontozzuk, az így kapott húsnak kb. 70 dekának kell lennie. A zöld.. Tovább

Vadvetrece
recept megnyitása

Vadvetrece

könnyű

1. A húst kisujjnyinál kicsit kisebb, a szalonnát feleakkora csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítj.. Tovább

Vasi vaddisznópörkölt pirított dödöllével
recept megnyitása

Vasi vaddisznópörkölt pirított dödöllével

könnyű

1. A húst megmossuk, majd forrásban lévő vízbe rakjuk. Fél perc elteltével leszűr.. Tovább