Keresés recept címe alapján
Vadhús receptek
Hercegnő burgonya és sült őzgerinc karác..
1. Az őzgerincet sózom, borsozom és felhevített vajon kö.. Tovább
Borókás vaddisznóvagdalt
1. A darált vaddisznóhúst keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a beáztatott, kicsavart zsemléket, a to.. Tovább
Sváb őzragu kelt gombócokkal
1. A húst megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. Az apróra vágott.. Tovább
Zöldséges szarvasragu
1. A húst, miután szobahőmérsékleten fölengedtük, megmossuk, leszárogatjuk, majd a hártyáit a zsíros.. Tovább
Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással
1. A mártáshoz a narancsot és a citromot úgy hámozzuk meg, hogy belső fehér bundája se.. Tovább
Rozsdás (vörösboros) szarvascomb szalvét..
1. A húst a sóval és a borssal bedörzsöljük, félretesszük. A megtisztított.. Tovább
Vörösboros vaddisznóragu szederrel
1. A vaddisznó apróhúst jól megmossuk, majd egyforma darabokra vágjuk. Az olajat egy ny.. Tovább
Spárgás őzraguleves
1. A húst 2 centis kockákra vágjuk, és egy fazékban, hideg vízben föltesszük főni. Ha forr, leszűrjük,.. Tovább
Kelkáposztába göngyölt töltött fácánmell
1. A fácánt kettévágom, mindkét mellrészt kicsontozom, és a bőrét lehúzom. A szár.. Tovább
Rántott vadmalacborda
1. A hússzeleteket gondosan megmosom, lecsepegtetem, szárazra törlöm, kissé kiverem. Ezután bepácolo.. Tovább
Wellington-szarvasbélszín
1. Elsőként a pácot készítem el: a majoránnát, a rozmaringot, a borókabogyót és a gyömbért egy m.. Tovább
Tárkonyos fácánleves bográcsban
1. A konyhakész fácán annyit jelent, hogy tollai, lábai és fölösleges belseje nélkül (mája.. Tovább
Uborkás, vadhúsos krumpligulyás
1. A vadhúst 1,5-2 centis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk. A va.. Tovább
Vaddisznó betyárleves
1. A vaddisznólapockát kicsontozzuk. A húst kicsi (1-1,5 centis) kockákra vágjuk, és 1 percre forrás.. Tovább
Mandarinos fácánmell
1. A fácánmellet kicsontozzuk, bőrét lefejtjük. A csontokból és a bőrből egy kevés sóval kb. 50 perc .. Tovább
Fűszervajas fácáncombok sütőzacskóban s..
1. A fácáncombokat besózzuk, beborsozzuk. Bőrüket újjal alányúlva föllazítjuk,.. Tovább
Vörösboros szarvascomb
1. A fölengedett húst megmossuk, leszárogatjuk, kb. 1 kiskanál sóval és 1 mokkáskanál borssal bedörz.. Tovább
Vörösboros, gombás vadpörkölt
1. A kétféle húst lehártyázzuk, 2 centis kockákra vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, zsíron ü.. Tovább
Vezeklő vadász vadlibája Tokody módra
1. A libamellet kicsontozzuk, az így kapott húsnak kb. 70 dekának kell lennie. A zöld.. Tovább
Vadvetrece
1. A húst kisujjnyinál kicsit kisebb, a szalonnát feleakkora csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítj.. Tovább
Vasi vaddisznópörkölt pirított dödöllével
1. A húst megmossuk, majd forrásban lévő vízbe rakjuk. Fél perc elteltével leszűr.. Tovább