Keresés recept címe alapján

68 találat.

Vadhús receptek

Vadvetrece
recept megnyitása

Vadvetrece

könnyű

1. A húst kisujjnyinál kicsit kisebb, a szalonnát feleakkora csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítj.. Tovább

Lecsós vadliba
recept megnyitása

Lecsós vadliba

könnyű

1. A fölengedett vadlibát megmossuk, letörölgetjük. Az esetlegesen benne maradt szőrszálakat, tolltokokat cs.. Tovább

Büki vadas hús
recept megnyitása

Büki vadas hús

közepes

1. A combot fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk, majd rostjaira merőlegesen 7-8 dekás szeletekre vágjuk, é.. Tovább

Svájci nyúllapocka
recept megnyitása

Svájci nyúllapocka

könnyű

1. A nyúllapockát fölengedjük, megmossuk, lecsöpögtetjük, vékony hártyáját lefejtjük. A szalonnát kis ko.. Tovább

Spárgás őzraguleves
recept megnyitása

Spárgás őzraguleves

közepes

1. A húst 2 centis kockákra vágjuk, és egy fazékban, hideg vízben föltesszük főni. Ha forr, leszűrjük,.. Tovább

Mandarinos fácánmell
recept megnyitása

Mandarinos fácánmell

közepes

1. A fácánmellet kicsontozzuk, bőrét lefejtjük. A csontokból és a bőrből egy kevés sóval kb. 50 perc .. Tovább

Trópusi vadkacsamell
recept megnyitása

Trópusi vadkacsamell

könnyű

1. A fölengedett vadkacsamellet leöblítjük, leszárogatjuk, kicsontozzuk (filézzük), lebőrözzük. A majo.. Tovább

Paradicsomos vadliba
recept megnyitása

Paradicsomos vadliba

közepes

1. A fölengedett, leöblített, lecsöpögtetett vadlibát – miután az esetlegesen benne maradt tollakat, t.. Tovább

Rántott vadmalacborda
recept megnyitása

Rántott vadmalacborda

közepes

1. A hússzeleteket gondosan megmosom, lecsepegtetem, szárazra törlöm, kissé kiverem. Ezután bepácolo.. Tovább

Vaddisznó betyárleves
recept megnyitása

Vaddisznó betyárleves

közepes

1. A vaddisznólapockát kicsontozzuk. A húst kicsi (1-1,5 centis) kockákra vágjuk, és 1 percre forrás.. Tovább

Tésztában sült fürjek
recept megnyitása

Tésztában sült fürjek

közepes

1. A fölengedett fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, megborsozzuk. A vegye.. Tovább

Kuszkuszos fürjecskék
recept megnyitása

Kuszkuszos fürjecskék

könnyű

1. A fölengedett fürjeket megmossuk, lecsöpögtetjük, majd a garam masala felével fűszerezett mézzel j.. Tovább

Zöldséges szarvasragu
recept megnyitása

Zöldséges szarvasragu

közepes

1. A húst, miután szobahőmérsékleten fölengedtük, megmossuk, leszárogatjuk, majd a hártyáit a zsíros.. Tovább

Vörösboros szarvascomb
recept megnyitása

Vörösboros szarvascomb

könnyű

1. A fölengedett húst megmossuk, leszárogatjuk, kb. 1 kiskanál sóval és 1 mokkáskanál borssal bedörz.. Tovább

Kelben párolt fácánmell
recept megnyitása

Kelben párolt fácánmell

közepes

1. A fácánt félbehasítjuk, mellét levágjuk. Az utóbbit a combokkal együtt kicsontozzuk. A csontokat.. Tovább

Borókás vaddisznóvagdalt
recept megnyitása

Borókás vaddisznóvagdalt

közepes

1. A darált vaddisznóhúst keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a beáztatott, kicsavart zsemléket, a to.. Tovább

Tűzdelt őzgerinc melegen
recept megnyitása

Tűzdelt őzgerinc melegen

közepes

1. A csontos gerincről a hús tetején lévő vékony fehér hártyát lefejtjük, majd az egészet a mustár.. Tovább

Kukoricabundás fácánmell
recept megnyitása

Kukoricabundás fácánmell

könnyű

1. A fölengedett húsról a bőrt lefejtjük, majd a melleket kicsontozzuk úgy, hogy a jobb és a bal o.. Tovább

Fokhagymás szarvastokány
recept megnyitása

Fokhagymás szarvastokány

könnyű

1. A húst fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk, majd rostjaira merőlegesen 0,5 centi vastagon föl.. Tovább

Wellington-szarvasbélszín
recept megnyitása

Wellington-szarvasbélszín

nehéz

1. Elsőként a pácot készítem el: a majoránnát, a rozmaringot, a borókabogyót és a gyömbért egy m.. Tovább

Gesztenyével töltött fácán
recept megnyitása

Gesztenyével töltött fácán

nehéz

1. A fagyasztott fácánt fölengedjük, leöblítjük, majd megtörölgetjük. Az esetlegesen rajta marad.. Tovább