Keresés recept címe alapján

444 találat.

Sertéshús receptek

Ráchalom
recept megnyitása

Ráchalom

közepes

1. A burgonyát kefével alaposan ledörzsöljük, majd héjában, sózott vízben megfőzzük. Leszűrjük, még melegen meghá.. Tovább

Rablóhús
recept megnyitása

Rablóhús

közepes

1. A karajt kb. 2 centi vastagon fölszeleteljük, majd 2 centis kockákra váguk. A szalonnát hasonló nagyságú kocká.. Tovább

Almás máj
recept megnyitása

Almás máj

közepes

1. A májat szinte lapjában fél centi vastag szeletekre vágjuk. Széleit és az esetleges inas részeit bevágjuk, maj.. Tovább

Deák-szelet
recept megnyitása

Deák-szelet

közepes

1. A húst a rostjaira merőlegesen 4 nagy vagy 8 kisebb szeletre vágjuk. Kissé kiverjük, a széleit bevágjuk, me.. Tovább

Rácpecsenye
recept megnyitása

Rácpecsenye

könnyű

1. A sütőt forróra (210 °C; légkeveréses sütő 190 °C) előmelegítjük. A tarját egyenként nem túl vékonyra kiverj.. Tovább

Cayun karaj
recept megnyitása

Cayun karaj

közepes

1. A vajat egy serpenyőben fölolvasztjuk, a borsot, a csiliport, a kakukkfüvet, a majoránnát, a mustármagot meg.. Tovább

Gombás csülök
recept megnyitása

Gombás csülök

közepes

1. A húst megmossuk, majd egy lábasba dobjuk. Annyi hideg vizet öntünk rá, amennyi ellepi, megsózzuk, az egé.. Tovább

Bakonyi rőzse
recept megnyitása

Bakonyi rőzse

közepes

1. A szűzpecsenyék tetején húzódó vékony fehér hártyát lefejtjük, majd a húst először kisujjnyi vastag szele.. Tovább

Vasi pecsenye
recept megnyitása

Vasi pecsenye

könnyű

1. A sertéstarját kissé kiverjük, és a szeletek szélét meg inas részeit bevagdossuk, nehogy a hús sütés közbe.. Tovább

Tarajos karaj
recept megnyitása

Tarajos karaj

nehéz

1. A hús előkészítése a legnehezebb feladat ennél a receptnél, így ezzel kezdjük a munkát; illetve ha van pro.. Tovább

Rablópecsenye
recept megnyitása

Rablópecsenye

közepes

1. A húst rostjaira merőlegesen, a húszforintosoknál valamivel nagyobb érmékre vágjuk, kissé kiverjük, szélei.. Tovább

Burokban sült
recept megnyitása

Burokban sült

közepes

1. A húst megmossuk, leszárogatjuk,1 kiskanál sóval, meg a fele borssal bedörzsöljük. Egy kisebb lábasban – a.. Tovább

Részeges tarja
recept megnyitása

Részeges tarja

könnyű

1. A hússzeleteket kissé kiverjük, széleit bevagdossuk. A flekken gyorspácot az olajjal és mustárral összek.. Tovább

Boros pecsenye
recept megnyitása

Boros pecsenye

közepes

1. A húst téglalap alakúra kiverjük, 1 kiskanál sóval behintve félrerakjuk. 2. A zöldségeket megtisztítjuk.. Tovább

Makói szűzérmék
recept megnyitása

Makói szűzérmék

közepes

1. A szűzpecsenyét lehártyázzuk, majd 12 érmére, azaz szeletre vágjuk. Egyenként enyhén kiverjük, megsózzu.. Tovább

Bújtatott karaj
recept megnyitása

Bújtatott karaj

könnyű

1. A húst vékony szeletekre vágjuk, és egy tepsiben egy sort rakunk belőle. 2. A hagymát, paprikát, para.. Tovább

Szolnoki szelet
recept megnyitása

Szolnoki szelet

közepes

1. A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A juhtúrót a tejföllel összekeverjük, a fölaprított kaporral .. Tovább

Csángó pecsenye
recept megnyitása

Csángó pecsenye

könnyű

1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, ducibb felén lévő fehér hártyáját lefejtjük. Ezután a szűzpecsenyéket k.. Tovább

Jamaicai oldalas
recept megnyitása

Jamaicai oldalas

könnyű

1. Az oldalast megmossuk, lábosba tesszük, és annyi hideg vizet öntünk rá, hogy ellepje. Megsózzuk, az eg.. Tovább

Színbád pecsenye
recept megnyitása

Színbád pecsenye

közepes

1. A húst 8 egyforma szeletre vágjuk, kiverjük, és 1 kiskanál sóval behintve félrerakjuk. A csirkemájat 1 .. Tovább

Perui malacnyárs
recept megnyitása

Perui malacnyárs

közepes

1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd bőröstül kb. kétcentis kockákra vágjuk. Az összes fűszert és a só.. Tovább