Részeges tarja
Elkészítés módja
1. A hússzeleteket kissé kiverjük, széleit bevagdossuk. A flekken gyorspácot az olajjal és mustárral összekeverjük, majd a húsra öntjük. Letakarva, hűtőszekrényben legalább 1 órán át érleljük.
2. Közben a hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra szeljük és gyűrűire szedjük. Egy mélyebb tál aljára egy sor hagymát szórunk, majd a pácolt hús felét rásorakoztatjuk, majd a maradék hússal befedjük és ezután még egy sor hagymát fektetünk rá. A vodkával meglocsoljuk, a sört ráöntjük, végül letakarjuk és még egy fél órára visszatoljuk a hűtőszekrénybe.
3. Sütéskor a hússzeleteket a hagymával együtt rostsütő lapra fektetjük és oldalanként, kb. 10-12 perc alatt megsütjük. Közben a páclével locsolgatjuk. A maradék sört megisszuk (amúgy is meleg van!).
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.