Keresés recept címe alapján
Tarja receptek

Részeges tarja
1. A hússzeleteket kissé kiverjük, széleit bevagdossuk. A flekken gyorspácot az olajjal és mustárral összek.. Tovább

Gyulavári káposzta
1. Az apróra vágott vöröshagymát kevés forró olajon megfonnyasztjuk és a tűzről lehúzva, megszórjuk fűs.. Tovább

Grillezett tarja valódi bulgár sopszka s..
1. A húst kissé kiverjük és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés k.. Tovább

Pentelei gombócleves
1. A hagymaféléket és a zöldséget megtisztítjuk. A hagymát finomra aprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk.. Tovább

Nyári rakott káposzta
1. A káposztát elnegyedeljük, kitorzsázzuk, majd kisujjnyi szélesen fölszeleteljük. Enyhén sózott, f.. Tovább

Szolnoki szelet
1. A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A juhtúrót a tejföllel összekeverjük, a fölaprított kaporral .. Tovább

Sertéstarja fűszerkéregben
1. A húst kissé kiverjük, széleit bevagdossuk. Besózzuk, borssal bedörzsöljük, a forró olajon o.. Tovább

Sertéstarja fokhagymás szilvamártással
1. A tarjaszeleteket kissé kiverjük, sóval, borssal alaposan bedörzsöljük, az olajj.. Tovább

Kelbimbós rakott szarvacskák
1. A tésztát és a megtisztított kelbimbót külön-külön enyhén sózott, forrásban lévő vízben me.. Tovább

Lencsés tejfölös malacgulyás
1. A főzést megelőző este a füstölt húst jó 1 liternyi vízben puhára főzzük, levében hűlni ha.. Tovább

Disznótoros káposzta
1. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, majd egy közepes lábasban, a megforrósított olajon, közep.. Tovább

Egries húsleves
1. A húsos csontot leforrázzuk, hideg vízzel leöblítjük, majd egy fazékba tesszük. A húst megmossuk, vasta.. Tovább

Piedone pizza
1. Az élesztőt a langyos vízbe morzsoljuk, és 1 evőkanál finomlisztet belekeverve kb. 10 perc alatt fölfutta.. Tovább

Szatmári töltött káposzta (édes káposztá..
1. A káposztát megmossuk, kicsumázzuk és enyhén sózott, ecetes vízben megfonnyá.. Tovább

Lúdvári cigánypecsenye
1. A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, széleit, inas részeit bevágjuk. Enyhén megsózzuk, megborsozz.. Tovább

Pácolt flekken rostélyon
1. A grillezést megelőző este a hússzeleteket kissé kiverjük, széleiket, inas részeiket bevágjuk... Tovább

Csülkös rétes
1. A savanyú káposztát kissé fölaprítjuk, egy lábasba szórjuk, és ráöntünk 4 deci vizet. A megmosott, átválo.. Tovább

Párolt tarja paradicsomos babbal
1. A tarját 1 kiskanál sóval és 1 mokkáskanál borssal bedörzsöljük. Ezután egy lábasban, .. Tovább

Egészben sült sertéstarja marinált cukki..
1. 4-6%-os tengerisó-oldatot készítünk, azaz 5 .. Tovább

Sertéscopf grillezett gyümölcsökkel
1. A tarját 8 szeletre vágjuk, kissé kiverjük, majd egyik végüktől majdnem teljesen a .. Tovább