Keresés recept címe alapján
Hal receptek
Juharszirupos lazacsült
1. Egy keverőtálba tegyünk juharszirupot, őrölt római köményt, citrom levét, magos mustárt, a citr.. Tovább
Keszeg sütve
1. A keszegeket megmossuk, leszárogatjuk, majd mindkét oldalukat sűrűn beirdaljuk (jobb helyeken eleve így kap.. Tovább
Öt fűszeres kínai harcsa
1. Az afrikai harcsát megmossuk, majd sűrűn beirdaljuk és szárazra törölgetjük. 2. A fűszereket .. Tovább
Tonhalfasírt
1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. 2. A tonhalkonzerveket lecsöpögtetjük. 3. Egy nagyobb tálban összekever.. Tovább
Karácsonyi halászlé
1. A pontyot patkó alakúra felszeletelem, sózom és borsozom. Hűtőbe teszem felhasználásig. 2. A fazék.. Tovább
Zöldséges, rakott-tejfölös busafilé
1. A megmosott, leszárított busafilét négy egyforma darabra vágjuk, éles késsel a bőréi.. Tovább
Frissen sült pontyszelet káposztatócsnival
1. A pontyszeleteket megmossuk, leszárítjuk, majd a halak fűszerkeverékkel megs.. Tovább
Fűszeres lazac cukkiniköntösben
1. A halszeleteket a méz és mustár keverékével bedörzsöljük és a fűszerkeverékkel behintjü.. Tovább
Fűszeres lazacsteak, whiskys-citromfüves..
1. A lazacsteakeket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az aprított pet.. Tovább
Fóliás, rácos harcsa
1. A halat kissé lapjában 4, nem túl vastag szeletre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Négy nagyobb alu.. Tovább
Ananászos halfilé wokban
1. A halhúst megmossuk, leszárogatjuk, vékony csíkokra vágjuk. A keményítőt 2 kiskanál vízzel és .. Tovább
Ponty sajttal sütve
1. A megmosott pontyfilét éles késsel egymásra merőlegesen egészen a bőréig beirdaljuk, majd sóval, bo.. Tovább
Bakonyi harcsaszeletek juhtúrós puliszká..
1. A vöröshagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, és lábasban a fele olajon megpir.. Tovább
Sajtos rizottóval töltött harcsa zöldség..
1.A barna rizst és a vadrizst külön-külön bő sós v.. Tovább
Gombás halászlé
1. A halat megtisztítjuk, a fejéből a méregfogat eltávolítjuk. A törzsét jó ujjnyi vastag szeletekre vágju.. Tovább
Roston sült lazac fokhagymás paradicsommal
1. A lazacszeleteket a fűszersóval bedörzsöljük, majd lisztbe forgatjuk, és for.. Tovább
Halfilé sajtmártással
1. A halfiléket egyforma szeletekre vágjuk, majd a fűszerkeverékkel behintjük. 2. A mártáshoz a te.. Tovább
Rostonsült halfilé fűszerköntösben
1. A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, leöblítjük, leszárogatjuk. Sóval, borssal be.. Tovább
Olajbogyós lazacnyárs majonézes, joghurt..
1. A lazacot végigtapogatjuk, ha maradt volna benne szálka, az.. Tovább
Roston sült harcsa tejszínes, vargányás ..
1. A harcsafilét kissé lapjában 4 szeletre vágjuk, enyhén kiverjük. Ha .. Tovább