Keresés recept címe alapján

178 találat.

Hal receptek

Zöldséges, rakott-tejfölös busafilé
recept megnyitása

Zöldséges, rakott-tejfölös busafilé

könnyű

1. A megmosott, leszárított busafilét négy egyforma darabra vágjuk, éles késsel a bőréi.. Tovább

Frissen sült pontyszelet káposztatócsnival
recept megnyitása

Frissen sült pontyszelet káposztatócsnival

könnyű

1. A pontyszeleteket megmossuk, leszárítjuk, majd a halak fűszerkeverékkel megs.. Tovább

Fűszeres lazac cukkiniköntösben
recept megnyitása

Fűszeres lazac cukkiniköntösben

könnyű

1. A halszeleteket a méz és mustár keverékével bedörzsöljük és a fűszerkeverékkel behintjü.. Tovább

Fűszeres lazacsteak, whiskys-citromfüves majonézmártással
recept megnyitása

Fűszeres lazacsteak, whiskys-citromfüves..

könnyű

1. A lazacsteakeket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az aprított pet.. Tovább

Fóliás, rácos harcsa
recept megnyitása

Fóliás, rácos harcsa

könnyű

1. A halat kissé lapjában 4, nem túl vastag szeletre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Négy nagyobb alu.. Tovább

Ananászos halfilé wokban
recept megnyitása

Ananászos halfilé wokban

könnyű

1. A halhúst megmossuk, leszárogatjuk, vékony csíkokra vágjuk. A keményítőt 2 kiskanál vízzel és .. Tovább

Ponty sajttal sütve
recept megnyitása

Ponty sajttal sütve

könnyű

1. A megmosott pontyfilét éles késsel egymásra merőlegesen egészen a bőréig beirdaljuk, majd sóval, bo.. Tovább

Bakonyi harcsaszeletek juhtúrós puliszkával
recept megnyitása

Bakonyi harcsaszeletek juhtúrós puliszká..

könnyű

1. A vöröshagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, és lábasban a fele olajon megpir.. Tovább

Sajtos rizottóval töltött harcsa zöldségropogóssal, citromos brokkolival
recept megnyitása

Sajtos rizottóval töltött harcsa zöldség..

közepes

1.A barna rizst és a vadrizst külön-külön bő sós v.. Tovább

Gombás halászlé
recept megnyitása

Gombás halászlé

könnyű

1. A halat megtisztítjuk, a fejéből a méregfogat eltávolítjuk. A törzsét jó ujjnyi vastag szeletekre vágju.. Tovább

Roston sült lazac fokhagymás paradicsommal
recept megnyitása

Roston sült lazac fokhagymás paradicsommal

könnyű

1. A lazacszeleteket a fűszersóval bedörzsöljük, majd lisztbe forgatjuk, és for.. Tovább

Halfilé sajtmártással
recept megnyitása

Halfilé sajtmártással

könnyű

1. A halfiléket egyforma szeletekre vágjuk, majd a fűszerkeverékkel behintjük. 2. A mártáshoz a te.. Tovább

Rostonsült halfilé fűszerköntösben
recept megnyitása

Rostonsült halfilé fűszerköntösben

könnyű

1. A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, leöblítjük, leszárogatjuk. Sóval, borssal be.. Tovább

Olajbogyós lazacnyárs majonézes, joghurtos rukkola salátával
recept megnyitása

Olajbogyós lazacnyárs majonézes, joghurt..

könnyű

1. A lazacot végigtapogatjuk, ha maradt volna benne szálka, az.. Tovább

Roston sült harcsa tejszínes, vargányás káposztával
recept megnyitása

Roston sült harcsa tejszínes, vargányás ..

közepes

1. A harcsafilét kissé lapjában 4 szeletre vágjuk, enyhén kiverjük. Ha .. Tovább

Töltött heringkarikák hagymás gyümölcsös répasalátával
recept megnyitása

Töltött heringkarikák hagymás gyümölcsös..

könnyű

1. A hagymát megtisztítjuk, és olyan vékony karikákra vágjuk, amily.. Tovább

Harcsafilé roston, fokhagymás paradicsomraguval
recept megnyitása

Harcsafilé roston, fokhagymás paradicsom..

könnyű

1. A harcsaszeleteket besózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és forró olajon meg.. Tovább

Harcsapaprikás tejfölös túrós csuszával
recept megnyitása

Harcsapaprikás tejfölös túrós csuszával

könnyű

1. A meghámozott, apróra vágott vöröshagymát, forró olajon arany barnára pirítjuk,.. Tovább

Barbecue pontyfilé
recept megnyitása

Barbecue pontyfilé

közepes

1. A pontyfilét 4 egyforma részre vágjuk, húsos oldalukat besózzuk, borsozzuk, citromlével meglocsoljuk.. Tovább

Csőben sült lazac brokkolival
recept megnyitása

Csőben sült lazac brokkolival

könnyű

1. A halat megmossuk, leszárogatjuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd a fölhevített vajon o.. Tovább

Citromos, párolt tengeri hal
recept megnyitása

Citromos, párolt tengeri hal

könnyű

1. A halfiléket hideg vízzel leöblítjük. Ezután gyöngyözve forró, enyhén sós, babérleveles, eg.. Tovább