Rostonsült halfilé fűszerköntösben

Elkészítés módja
1. A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, leöblítjük, leszárogatjuk. Sóval, borssal behintjük, és a citromlével meglocsoljuk. A vajat serpenyőben fölmelegítjük, majd a halfiléket belefektetjük, és oldalanként kb. 3-4 perc alatt megsütjük, végül egy lapos tepsire fektetjük.
2. A fűszerbundához a száraz kenyeret lereszeljük, vagy összemorzsoljuk, és a fűszersóval összedolgozzuk.
3. A fűszerbundát a halszeletekre halmozzuk, egy kicsit rá is nyomkodjuk, majd forró grillsütőben a halszeletekre kissé rápirítjuk.
4. Friss salátával kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.