Ananászos halfilé wokban

Elkészítés módja
1. A halhúst megmossuk, leszárogatjuk, vékony csíkokra vágjuk. A keményítőt 2 kiskanál vízzel és egy csipetnyi sóval elkeverjük, majd a húst beleforgatjuk. Letakarva 1 órára hűtőszekrénybe rakjuk. Közben az ananász alját és tetejét levágjuk, héjától megtisztítjuk, hosszában félbevágjuk, majd torzsáját kimetsszük. Húsát kis kockákra vágjuk, majd a rizsborral meglocsoljuk.
2. A wokot felhevítjük, az olajat beleöntjük, majd a húst óvatosan kevergetve, rázogatva, aranybarnára sütjük. Az ananászt hozzáadjuk, az ananászlevet ráöntjük, megsózzuk, majd a fölaprított snidlinggel fűszerezzük, összeforraljuk.
3. Köretként mazsolás, zöld citromos párolt rizst kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.