Keresés recept címe alapján
Tenger gyümölcsei receptek
Paradicsomos tenger gyümölcsei fetuccine..
1. A forró olívaolajon az apróra vágott vöröshagymát arany barnára pirítjuk, .. Tovább
Duplakagyló-saláta
1. A kagylótésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, hűlni hagyjuk. 2. A kelleveleke.. Tovább
Ráksaláta currys majonézzel
1. A rákot enyhén sós, citromos vízben 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük és ki.. Tovább
Paella tengeri farkas módra
1. A rizst az olajon a zúzott fokhagymával együtt megfuttatjuk. A leveskockát belemorzsoljuk, .. Tovább
Rostonsült halfilé fűszeres rákmártással
1. A halfiléket leöblítjük, leszárogatjuk, majd sóval és borssal behintjük. 2. .. Tovább
Parajos lazactekercs zöldbabos sárgarépa..
1. A lazacfiléket szobahőmérsékleten fölengedjük, leöblítjük, leszárogatjuk,.. Tovább
Füstölt hering rolád joghurtos almával é..
1. A füstölt heringet kifilézzük, úgy, hogy a farok rész a filéken mara.. Tovább
Csilis babos rákleves
1. A rákot, ha fagyasztott, szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megt.. Tovább
Sümegprágai színes csigák
1. Az éti csigákat hűvös helyen 4 napig éheztetjük. Ezután hideg vízben jól megmossuk, majd lobo.. Tovább
Burgundi fűszervajas csiga
1. A fűszervajhoz a puha (szobahőmérsékletű) vajat habosra keverjük, a fölaprított petrezselyem.. Tovább
Csigaragu Szent László módra
1. A fokhagymagerezdeket félbevágjuk, majd miután zöldes csírájukat kivágtuk, apróra zúzzuk. .. Tovább
Tejszínes, zöldséges csigaragu sajttal s..
1. A zöldségeket megtisztítjuk. A kétféle répát 2-3 milliméter vastagon félfő.. Tovább
Paella tengerész módra
1. A paella spanyol specialitás, aminek sokféle változata ismert. Az itt közölt egy otthon is elkész.. Tovább
Garnélás spagetti
1. A tésztát elkezdjük főzni bő sós, étolajos vízben. Al dentére főzzük. 2. Egy serpenyőben olajat heví.. Tovább
Szent Jakab kagyló, zöld spárgával és va..
1. A sütőt előmelegítjük 220C-ra. 2. Feltesszük főni a burgonyát a héjába.. Tovább
Pirított garnélarák-leves
1. A garnélákat megtisztítjuk, fejüket letörjük, a páncéljukat lepattintjuk. 2. A garnélafarkat.. Tovább
Tejszínes garnélarák rizstésztával
1. Edényben vizet forralunk, megsózzuk és ha forr levesszük a tűzről, beledobjuk a rizs.. Tovább
Tintahalragu
1. A tintahalakat megtisztítom, felkarikázom és a csápjaikat levágom, majd jól megmosom. 2. Olívaolajat heví.. Tovább
Brokkoli esszencia, sült garnélával
1. A brokkolit megtisztítjuk, és a rózsáira szedjük. 1 liter kész hús alaplevet teszünk.. Tovább
Sáfrányos garnéla
1. Főzzük ki a farfalla (pillangó) tésztát. 2. Szűrjük le és öblítsük le hideg vízzel. 3. Reszeljük le.. Tovább
Chilis rákleves
1. A rákot felengedjük és lecsepegtetjük. 2. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra vágj.. Tovább