Keresés recept címe alapján
Pékáru, szendvics receptek
Kakaós csiga
1. A hideg vajat kisebb darabokra vágjuk, majd 20 dkg liszt társaságában konyhai robotgép segítségével (kézze.. Tovább
Pizzás csiga
1. A tejet meglangyosítjuk, egy decit kimerünk belőle, majd belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadunk egy kevés .. Tovább
Fonott kalács
1. A tejet meglangyosítjuk. A felét egy pohárba öntjük, belemorzsoljuk az élesztőt, majd 1 kiskanál cukor se.. Tovább
Töki pompos
1. A kétféle lisztet egy nagy tálban összeforgatjuk, a közepét pedig kimélyítjük. Öntünk bele két deci vizet, .. Tovább
Túrós batyu
1. A töltelékhez szükséges alapanyagokat egy tálba szórjuk, majd alaposan összekeverjük. 2. A hajtogatott, ma.. Tovább
Csirkemellpástétom
1. A csirkemellet főzzük puhára kb. 20 perc alatt. 2. Az összes hozzávalót (csirkemell, hagyma, paradi.. Tovább
Hagymás sörkifli
1. Az élesztőt 1 deci langyos tejbe morzsoljuk, majd beleszórjuk a cukrot, és 10 percre félretesszük. 2... Tovább
Rukkolás melegszendvics
1. Vágjuk fel apró kockákra a hagymát. 2. Pároljuk üvegesre, majd adjuk hozzá a darált húst. 3. .. Tovább
Tükörtojásos szendvics
1. Süssük meg a tükörtojásokat. 2. Vágjuk ketté a zsemléket és vajazzuk meg. 3. Vágjuk fel a zöldségeket. 3. Rakjuk a zsemlébe a tojásokat és díszítsük fel a zöldségeket.
Kakaós csiga
1. Elkeverjük a lisztben a porcukrot, majd összemorzsoljuk a margarinnal. Kis mélyedést készítünk a közepébe,.. Tovább
Kakaós-fahéjas briós
1. A tejet a cukorral felfuttatjuk és a többi hozzávalóval együtt bedagasztjuk. 2. Meleg helyen ¾ ór.. Tovább
Kolbásszal töltött kifli
1. A lisztből, az áttört burgonyából, túróból, a puha vajból és a tojásból, sóval közepesen kemén.. Tovább
Sajtos kenyér
1. A teljes kiőrlésű lisztet, a kenyérlisztet kelesztő tálba szórjuk, majd hozzáadjuk a szárított élesztőt, .. Tovább
Fűszeres-olívás kenyér
1. A kenyérliszthez hozzáadjuk a szárított élesztőt, a sót, az apróra vágott snidlinget, rozmaringo.. Tovább
Pizzatekercs
1. A finomlisztet kelesztő tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a sót, a szárított élesztőt és annyi meleg vizet,.. Tovább
Zsúrkenyér töltve
1. A felkockázott zellert ételízesítős vízben, a burgonyát pedig héjában sós vízben megfőzzük. A burgony.. Tovább
Sajtroládos szendvics
1. A trappista sajtot kisebb darabokra vágjuk, szűrőbe tesszük, és forrásban lévő vízbe mártjuk, míg.. Tovább
Bolognai pizza
1. Az élesztőt kb. 1 deci langyos vízbe morzsoljuk, és 1 evőkanál lisztet beleszórva, kb. 10 perc alatt föl.. Tovább
Pizzatáska
1. Az élesztőt a langyos tejben, cukor hozzáadásával felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóival együtt sima, cso.. Tovább
Fűszeres sajtos kalács
1. A szalonnát és a hagymát kockára vágjuk. A szalonnát egy serpenyőben kiolvasztjuk, majd a zsírjá.. Tovább
Sonkás tortilla
1. A hagymát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, a paprikát is leöblítjük, magházát kivágjuk, húsát vékony .. Tovább