Keresés recept címe alapján

224 találat.

Pékáru, szendvics receptek

Kolbásszal töltött kifli
recept megnyitása

Kolbásszal töltött kifli

közepes

1. A lisztből, az áttört burgonyából, túróból, a puha vajból és a tojásból, sóval közepesen kemén.. Tovább

Sajtos kenyér
recept megnyitása

Sajtos kenyér

közepes

1. A teljes kiőrlésű lisztet, a kenyérlisztet kelesztő tálba szórjuk, majd hozzáadjuk a szárított élesztőt, .. Tovább

Fűszeres-olívás kenyér
recept megnyitása

Fűszeres-olívás kenyér

közepes

1. A kenyérliszthez hozzáadjuk a szárított élesztőt, a sót, az apróra vágott snidlinget, rozmaringo.. Tovább

Pizzatekercs
recept megnyitása

Pizzatekercs

közepes

1. A finomlisztet kelesztő tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a sót, a szárított élesztőt és annyi meleg vizet,.. Tovább

Zsúrkenyér töltve
recept megnyitása

Zsúrkenyér töltve

könnyű

1. A felkockázott zellert ételízesítős vízben, a burgonyát pedig héjában sós vízben megfőzzük. A burgony.. Tovább

Sajtroládos szendvics
recept megnyitása

Sajtroládos szendvics

könnyű

1. A trappista sajtot kisebb darabokra vágjuk, szűrőbe tesszük, és forrásban lévő vízbe mártjuk, míg.. Tovább

Bolognai pizza
recept megnyitása

Bolognai pizza

közepes

1. Az élesztőt kb. 1 deci langyos vízbe morzsoljuk, és 1 evőkanál lisztet beleszórva, kb. 10 perc alatt föl.. Tovább

Pizzatáska
recept megnyitása

Pizzatáska

közepes

1. Az élesztőt a langyos tejben, cukor hozzáadásával felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóival együtt sima, cso.. Tovább

Fűszeres sajtos kalács
recept megnyitása

Fűszeres sajtos kalács

közepes

1. A szalonnát és a hagymát kockára vágjuk. A szalonnát egy serpenyőben kiolvasztjuk, majd a zsírjá.. Tovább

Sonkás tortilla
recept megnyitása

Sonkás tortilla

könnyű

1. A hagymát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, a paprikát is leöblítjük, magházát kivágjuk, húsát vékony .. Tovább

Bruschetta változatok
recept megnyitása

Bruschetta változatok

könnyű

1. Fontos, hogy mindent jól előkészítsünk, mert csak akkor tudjuk melegen tálalni a pirítóst, ami cs.. Tovább

Piedone pizza
recept megnyitása

Piedone pizza

közepes

1. Az élesztőt a langyos vízbe morzsoljuk, és 1 evőkanál finomlisztet belekeverve kb. 10 perc alatt fölfutta.. Tovább

Csülkös rétes
recept megnyitása

Csülkös rétes

közepes

1. A savanyú káposztát kissé fölaprítjuk, egy lábasba szórjuk, és ráöntünk 4 deci vizet. A megmosott, átválo.. Tovább

Kenyérben sült csülök
recept megnyitása

Kenyérben sült csülök

közepes

1. A csülköt a főzés előtti estén hideg vízbe áztatjuk. Másnap annyi friss vízben, amennyi ellepi, k.. Tovább

Bagel
recept megnyitása

Bagel

közepes

1. A lisztet egy tálba szitáljuk, a cukorral és a sóval összeforgatjuk. Az élesztőt rámorzsoljuk, a langyos (de nem .. Tovább

Napkenyér  (zsemlekoszorú)
recept megnyitása

Napkenyér (zsemlekoszorú)

közepes

1. A vizet meglangyosítjuk, de semmiképpen se legyen túl meleg, mert akkor „bedöglik” az élesztő. .. Tovább

Pontyburger
recept megnyitása

Pontyburger

közepes

1. A pontyfasírtnál leírtak szerint elkészített masszából 8, egyenként jó féltenyérnyi, nem túl vastag halpogá.. Tovább

Sonkás kifli
recept megnyitása

Sonkás kifli

nehéz

1. A vajat 8 deka liszttel összedolgozzuk, kb. 10x10 centis tömbbé gyúrjuk, és fóliába csomagolva hűtőszekrén.. Tovább

Gyros pitában
recept megnyitása

Gyros pitában

könnyű

1. A húst 6-8 szeletre vágjuk, kiverjük, majd a gyros fűszerkeverékkel és az olajjal bedörzsöljük. Letakarva.. Tovább

Vizes zsemle
recept megnyitása

Vizes zsemle

nehéz

1. Az öregtésztát áttesszük egy tálba, és ha van időnk, hagyjuk egy kicsit állni, hogy átvegye a szoba melegét.. Tovább

Vajaskifli
recept megnyitása

Vajaskifli

nehéz

1. Az öregtésztát áttesszük egy tálba, és ha van időnk, hagyjuk egy kicsit állni, hogy átvegye a szoba melegét. .. Tovább