Keresés recept címe alapján

231 találat.

Pékáru, szendvics receptek

Kakaós csiga
recept megnyitása

Kakaós csiga

könnyű

1. Elkeverjük a lisztben a porcukrot, majd összemorzsoljuk a margarinnal. Kis mélyedést készítünk a közepébe,.. Tovább

Kakaós-fahéjas briós
recept megnyitása

Kakaós-fahéjas briós

közepes

1. A tejet a cukorral felfuttatjuk és a többi hozzávalóval együtt bedagasztjuk. 2. Meleg helyen ¾ ór.. Tovább

Kolbásszal töltött kifli
recept megnyitása

Kolbásszal töltött kifli

közepes

1. A lisztből, az áttört burgonyából, túróból, a puha vajból és a tojásból, sóval közepesen kemén.. Tovább

Sajtos kenyér
recept megnyitása

Sajtos kenyér

közepes

1. A teljes kiőrlésű lisztet, a kenyérlisztet kelesztő tálba szórjuk, majd hozzáadjuk a szárított élesztőt, .. Tovább

Fűszeres-olívás kenyér
recept megnyitása

Fűszeres-olívás kenyér

közepes

1. A kenyérliszthez hozzáadjuk a szárított élesztőt, a sót, az apróra vágott snidlinget, rozmaringo.. Tovább

Pizzatekercs
recept megnyitása

Pizzatekercs

közepes

1. A finomlisztet kelesztő tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a sót, a szárított élesztőt és annyi meleg vizet,.. Tovább

Zsúrkenyér töltve
recept megnyitása

Zsúrkenyér töltve

könnyű

1. A felkockázott zellert ételízesítős vízben, a burgonyát pedig héjában sós vízben megfőzzük. A burgony.. Tovább

Sajtroládos szendvics
recept megnyitása

Sajtroládos szendvics

könnyű

1. A trappista sajtot kisebb darabokra vágjuk, szűrőbe tesszük, és forrásban lévő vízbe mártjuk, míg.. Tovább

Bolognai pizza
recept megnyitása

Bolognai pizza

közepes

1. Az élesztőt kb. 1 deci langyos vízbe morzsoljuk, és 1 evőkanál lisztet beleszórva, kb. 10 perc alatt föl.. Tovább

Pizzatáska
recept megnyitása

Pizzatáska

közepes

1. Az élesztőt a langyos tejben, cukor hozzáadásával felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóival együtt sima, cso.. Tovább

Fűszeres sajtos kalács
recept megnyitása

Fűszeres sajtos kalács

közepes

1. A szalonnát és a hagymát kockára vágjuk. A szalonnát egy serpenyőben kiolvasztjuk, majd a zsírjá.. Tovább

Sonkás tortilla
recept megnyitása

Sonkás tortilla

könnyű

1. A hagymát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, a paprikát is leöblítjük, magházát kivágjuk, húsát vékony .. Tovább

Bruschetta változatok
recept megnyitása

Bruschetta változatok

könnyű

1. Fontos, hogy mindent jól előkészítsünk, mert csak akkor tudjuk melegen tálalni a pirítóst, ami cs.. Tovább

Piedone pizza
recept megnyitása

Piedone pizza

közepes

1. Az élesztőt a langyos vízbe morzsoljuk, és 1 evőkanál finomlisztet belekeverve kb. 10 perc alatt fölfutta.. Tovább

Csülkös rétes
recept megnyitása

Csülkös rétes

közepes

1. A savanyú káposztát kissé fölaprítjuk, egy lábasba szórjuk, és ráöntünk 4 deci vizet. A megmosott, átválo.. Tovább

Kenyérben sült csülök
recept megnyitása

Kenyérben sült csülök

közepes

1. A csülköt a főzés előtti estén hideg vízbe áztatjuk. Másnap annyi friss vízben, amennyi ellepi, k.. Tovább

Bagel
recept megnyitása

Bagel

közepes

1. A lisztet egy tálba szitáljuk, a cukorral és a sóval összeforgatjuk. Az élesztőt rámorzsoljuk, a langyos (de nem .. Tovább

Napkenyér  (zsemlekoszorú)
recept megnyitása

Napkenyér (zsemlekoszorú)

közepes

1. A vizet meglangyosítjuk, de semmiképpen se legyen túl meleg, mert akkor „bedöglik” az élesztő. .. Tovább

Pontyburger
recept megnyitása

Pontyburger

közepes

1. A pontyfasírtnál leírtak szerint elkészített masszából 8, egyenként jó féltenyérnyi, nem túl vastag halpogá.. Tovább

Sonkás kifli
recept megnyitása

Sonkás kifli

nehéz

1. A vajat 8 deka liszttel összedolgozzuk, kb. 10x10 centis tömbbé gyúrjuk, és fóliába csomagolva hűtőszekrén.. Tovább

Gyros pitában
recept megnyitása

Gyros pitában

könnyű

1. A húst 6-8 szeletre vágjuk, kiverjük, majd a gyros fűszerkeverékkel és az olajjal bedörzsöljük. Letakarva.. Tovább