Keresés recept címe alapján
Előétel receptek
Komáromi Jókai palacsinta
1. A kolbászt hosszában félbe, majd negyedekre, majd azt cikkekre vágjuk és kevés zsiradékon (ét.. Tovább
Mortadella mousse
1. Tegyük a mortadellát, a ricottát, a parmezánt és a tejszínt egy turmixgépbe. 2. Turmixoljunk össze .. Tovább
Vendégváró falatkák
1. Az uborkát megmossuk, majd kissé srégen vastagabb karikákra vágjuk. 2. A tojásokat felvágjuk egy s.. Tovább
Virslis kifli
1. A tejet meglangyosítjuk. Belekeverjük a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, s meleg helyen letakarva.. Tovább
Cukkinilepény
1. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, majd meghámozzuk. 2. Hosszában félbehasítjuk, majd a magjait kika.. Tovább
Sajtos, rukkolás szendvics
1. Vágjuk fel a ciabattát. 2. Kenjük meg vajjal. 3. Helyezzük a rukkolát és a sajtszeleteket a falatkákra.
Libamájpástétom tokaji fügekrémmel
1. Előző nap az aszalt fügék kocsányát levágjuk, ráöntjük a bort és lefedve hűtőbe tess.. Tovább
Majonézes-paradicsomos, bazsalikomos fok..
1. A lisztet kelesztő tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a szárított élesztőt,.. Tovább
Majonézes sajtgolyók, fűszerekbe-magvakb..
1. A natúr sajtkrémet a majonézzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a finomra.. Tovább
Zöldfűszeres muffin, majonézes avokádókr..
1. A lisztet keverő tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sütőport, a tojássár.. Tovább
Sonkás túrókrém zabos rozskenyéren
1. Az édesköményt megtisztítjuk, kaporszerű leveleit félretehetjük díszítésnek. Enyhén .. Tovább
Sajtkrémmel töltött gombafejek
1. A gombákat megmossuk, a tönkjüket kitörjük egy mozdulattal és leszárítjuk. 16 gomba tete.. Tovább
Szilveszteri hidegtál
1. A karajt megmossuk, közepét éles késsel felszúrjuk. A kolbászt a nyílásba töltjük, sóval, borssal.. Tovább
Tzatzikis csirkemellcsíkok
1. Az uborkát meghámozzuk, kettévágjuk, a magos közepét eltávolítjuk, majd egy keverőtálba szel.. Tovább
Majonézes füstöltsajt-krém színes borsok..
1. A füstölt sajtot vékonyszálúra reszeljük, keverőedénybe tesszük, és hozzáad.. Tovább
Majonézes heringtatár pirítóssal
1. A hering bőrét és szálkáit eltávolítjuk, majd húsát lecsöpögtetjük, és finomra vágjuk... Tovább
Fűszeres juhtúróval töltött sonkatölcsérek
1. A krémhez a juhtúrót a puha vajjal és a tejföllel, egy tálban simára keverjü.. Tovább
Sajtkrémes-majonézes sonkarolád
1. Az olvasztott vajon megpezsegtetjük a lisztet, majd keverve annyi forró tejet öntünk ho.. Tovább
Apró fánkok, majonézes szárnyashússal tö..
1. A vizet a sóval és az olívaolajjal felforraljuk, majd beleszórjuk a lisztet.. Tovább
Majonézes, gesztenyés pulykahúspástétom
1. A pulykamellfilét ujjnyi vastagra felszeleteljük, sóval, borssal, zúzott fokhagy.. Tovább