Keresés recept címe alapján

141 találat.

Előétel receptek

Körözött
recept megnyitása

Körözött

könnyű

1. A héjától megfosztott vöröshagymát nagyon finomra vágjuk. A túrót egy tálba tesszük, a hagymával, a tejföllel, .. Tovább

Házi sajt
recept megnyitása

Házi sajt

könnyű

1. A túrót összetörjük, ráöntjük a tejet és lassan el kezdjük főzni. Kb. 30 perc főzés után leszűrjük, (leve sal.. Tovább

Sonkakrém
recept megnyitása

Sonkakrém

könnyű

1. A főtt füstölt sonkát kisebb falatokra vágjuk, és gyorsvágógépbe rakjuk, — ez a konyhai robotgép azon része, .. Tovább

Sonkatorta
recept megnyitása

Sonkatorta

közepes

1. Az almát meghámozzuk, félbehasítva a magházát kimetsszük, húsát egycentis kockákra vágjuk, ahogyan a párizsit.. Tovább

Lazactatár
recept megnyitása

Lazactatár

könnyű

1. A friss lazacot földaraboljuk – ha véletlenül lenne benne szálka, azt eközben csipesszel eltávolíthatjuk –, m.. Tovább

Lazacrózsa
recept megnyitása

Lazacrózsa

könnyű

1. A lazacszeleteket, miután szobahőmérsékleten kissé felengednek – ez kb. 1 óra –, óvatosan egymásra fektetjük... Tovább

Őzcarpaccio
recept megnyitása

Őzcarpaccio

könnyű

1. A karajt fölengedjük, vékony hártyáját lefejtjük, majd a húst megmossuk és szárazra töröljük. Ezután a mustá.. Tovább

Kaszinótojás
recept megnyitása

Kaszinótojás

könnyű

1. A puha (szobahőmérsékletű) vajat a krémsajttal meg a tejszínnel krémesre keverjük. 2. A főtt tojásokat meg.. Tovább

Vitello togno
recept megnyitása

Vitello togno

könnyű

1. A húst egyben megmossuk, majd egy magas peremű kisebb tepsibe tesszük. A répát és a gyökeret megtisztítjuk.. Tovább

Pontykocsonya
recept megnyitása

Pontykocsonya

nehéz

1. A pontyot megtisztítjuk, filézzük. A halhúst – miután bőrét is lefejtettük – csíkokra vágjuk, a fele sóval.. Tovább

Padlizsánkrém
recept megnyitása

Padlizsánkrém

könnyű

1. A megmosott padlizsánokat letörölgetjük, kocsányostól rostélyra fektetjük és faszénparázs fölött, forgatva.. Tovább

Marinált ponty
recept megnyitása

Marinált ponty

könnyű

1. A pontyfiléről nemcsak a bőrt fejtjük le, hanem a nagyobb szálkákat is kiszedjük belőle. (Ezt csipesszel .. Tovább

Inasz  (inarsz)
recept megnyitása

Inasz (inarsz)

könnyű

1. Ez egy jellegzetes zsidó étel, mely azt a szerepet tölti be, mint nálunk a kenyér mellé szeletelt szalonna.. Tovább

Narancscarpaccio
recept megnyitása

Narancscarpaccio

könnyű

1. A narancsot úgy hámozzuk meg, akár az almát. Akkor jó, ha a húsán nem marad fehér hártya. Ezután olyan .. Tovább

Hideg halízelítő
recept megnyitása

Hideg halízelítő

könnyű

1. A füstölt lazachoz a burgonyát megmossuk, sóval bélelt tepsire rakjuk, és forró sütőben kb. 50 perc alat.. Tovább

Norvég lazactatár
recept megnyitása

Norvég lazactatár

könnyű

1. Bármilyen szépen is filézik a lazacot, a gerinccsonton rajta marad a húsából. Ezt a húsos halcsontot .. Tovább

Vaddisznókocsonya
recept megnyitása

Vaddisznókocsonya

közepes

1. A vaddisznócombot fölengedjük, megmossuk. A megtisztított körmöket hosszában kettécsapjuk (erre vásárl.. Tovább

Bélszíncarpaccio
recept megnyitása

Bélszíncarpaccio

könnyű

1. A bélszín tetején lévő vékony fehér hártyát lefejtjük, majd a húst megmossuk és szárazra töröljük. A must.. Tovább

Töltött paradicsom
recept megnyitása

Töltött paradicsom

könnyű

1. A paradicsomokat megmossuk, tetejükből 1-1 vékony szeletet levágunk. A levágott szeleteket félretess.. Tovább

Füstölthering-krém
recept megnyitása

Füstölthering-krém

könnyű

1. A heringet egy vágódeszkára fektetjük, és ujjal vagy kiskéssel alányúlva a bőrét lehúzzuk. Következő.. Tovább

Házi füstölt karaj
recept megnyitása

Házi füstölt karaj

nehéz

1. A karajt félbevágjuk, így pácolni is, füstölni is könnyebb. A magyaros pácot a cukorral és a sóval ö.. Tovább