Keresés recept címe alapján

142 találat.

Előétel receptek

Libamájpástétom tokaji fügekrémmel
recept megnyitása

Libamájpástétom tokaji fügekrémmel

könnyű

1. Előző nap az aszalt fügék kocsányát levágjuk, ráöntjük a bort és lefedve hűtőbe tess.. Tovább

Majonézes-paradicsomos, bazsalikomos fokacchia
recept megnyitása

Majonézes-paradicsomos, bazsalikomos fok..

könnyű

1. A lisztet kelesztő tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a szárított élesztőt,.. Tovább

Majonézes sajtgolyók, fűszerekbe-magvakba forgatva
recept megnyitása

Majonézes sajtgolyók, fűszerekbe-magvakb..

könnyű

1. A natúr sajtkrémet a majonézzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a finomra.. Tovább

Zöldfűszeres muffin, majonézes avokádókrémmel töltve
recept megnyitása

Zöldfűszeres muffin, majonézes avokádókr..

könnyű

1. A lisztet keverő tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sütőport, a tojássár.. Tovább

Sonkás túrókrém zabos rozskenyéren
recept megnyitása

Sonkás túrókrém zabos rozskenyéren

könnyű

1. Az édesköményt megtisztítjuk, kaporszerű leveleit félretehetjük díszítésnek. Enyhén .. Tovább

Sajtkrémmel töltött gombafejek
recept megnyitása

Sajtkrémmel töltött gombafejek

könnyű

1. A gombákat megmossuk, a tönkjüket kitörjük egy mozdulattal és leszárítjuk. 16 gomba tete.. Tovább

Szilveszteri hidegtál
recept megnyitása

Szilveszteri hidegtál

közepes

1. A karajt megmossuk, közepét éles késsel felszúrjuk. A kolbászt a nyílásba töltjük, sóval, borssal.. Tovább

Tzatzikis csirkemellcsíkok
recept megnyitása

Tzatzikis csirkemellcsíkok

könnyű

1. Az uborkát meghámozzuk, kettévágjuk, a magos közepét eltávolítjuk, majd egy keverőtálba szel.. Tovább

Házi sajt
recept megnyitása

Házi sajt

könnyű

1. A túrót összetörjük, ráöntjük a tejet és lassan el kezdjük főzni. Kb. 30 perc főzés után leszűrjük, (leve sal.. Tovább

Majonézes füstöltsajt-krém színes borsokkal
recept megnyitása

Majonézes füstöltsajt-krém színes borsok..

közepes

1. A füstölt sajtot vékonyszálúra reszeljük, keverőedénybe tesszük, és hozzáad.. Tovább

Majonézes heringtatár pirítóssal
recept megnyitása

Majonézes heringtatár pirítóssal

könnyű

1. A hering bőrét és szálkáit eltávolítjuk, majd húsát lecsöpögtetjük, és finomra vágjuk... Tovább

Fűszeres juhtúróval töltött sonkatölcsérek
recept megnyitása

Fűszeres juhtúróval töltött sonkatölcsérek

könnyű

1. A krémhez a juhtúrót a puha vajjal és a tejföllel, egy tálban simára keverjü.. Tovább

Sajtkrémes-majonézes sonkarolád
recept megnyitása

Sajtkrémes-majonézes sonkarolád

könnyű

1. Az olvasztott vajon megpezsegtetjük a lisztet, majd keverve annyi forró tejet öntünk ho.. Tovább

Apró fánkok, majonézes szárnyashússal töltve
recept megnyitása

Apró fánkok, majonézes szárnyashússal tö..

közepes

1. A vizet a sóval és az olívaolajjal felforraljuk, majd beleszórjuk a lisztet.. Tovább

Majonézes, gesztenyés pulykahúspástétom
recept megnyitása

Majonézes, gesztenyés pulykahúspástétom

közepes

1. A pulykamellfilét ujjnyi vastagra felszeleteljük, sóval, borssal, zúzott fokhagy.. Tovább

Zöldséges csirkehúspástétom
recept megnyitása

Zöldséges csirkehúspástétom

közepes

1. A csirkemellfiléket sóval, borssal és zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd forró olajon mi.. Tovább

Zöldséges fokhagymamártás
recept megnyitása

Zöldséges fokhagymamártás

könnyű

1. A csirkemellből, répából, leveskockából és fűszerekből levest főzünk. Az olajat vagy zsírt fe.. Tovább

Sajtkrémmel töltött, pácolt színes paprikák
recept megnyitása

Sajtkrémmel töltött, pácolt színes papri..

könnyű

1. A jól megmosott és leszárított kaliforniai paprikákat hosszában félbevágjuk,.. Tovább

Fűszeres gomolyatúró hab
recept megnyitása

Fűszeres gomolyatúró hab

könnyű

1. A hideg habtejszínt a habfixálóval, közepesen kemény habbá verjük, majd keverőtálba tesszük, h.. Tovább

Pikáns zöldfűszeres vajkrém
recept megnyitása

Pikáns zöldfűszeres vajkrém

könnyű

A puha vajat habosra keverjük, majd sóval, frissen őrölt borssal, a dijoni mustárral, az aprít.. Tovább

Olívabogyós csirkehúskrém
recept megnyitása

Olívabogyós csirkehúskrém

könnyű

1. A forró olívaolajon megpirítjuk a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kicsi darabokra.. Tovább