Keresés recept címe alapján
Befőzés, tartósítás receptek
Körtebefőtt télire
1. Első lépésben meghámozzuk, elnegyedeljük, majd a magházakat eltávolítva citromos vízbe tesszük a kör.. Tovább
Ribizlilekvár
1. A ribizlit alaposan megmossuk, jól lecsöpögtetjük, majd egy villa segítségével lefejtjük a fürtről a szem.. Tovább
Bodzaszörp
1. A bodzavirágot lehetőleg reggel, az első harmat után, rövid kocsánnyal szedjük le. Szellős, de nem napos hel.. Tovább
Őszibarackbefőtt
1. A tésztafőzőben vizet forralunk, beledobjuk az őszibarackokat egy pillanatra, majd kivesszük, lehúzzuk.. Tovább
Cukrozott meggy és meggyszörp
1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan k.. Tovább
Eperdzsem hagyományosan és cukorbetegek..
1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimossu.. Tovább
Vegyes gyümölcsdzsem hagyományosan és cu..
1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres víz.. Tovább
Egreslekvár hagyományosan és cukorbeteg..
1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimos.. Tovább
Kovászos uborka télire
1. A befőttes üveget alaposan fertőtlenítjük: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan kiöblítjü.. Tovább
Csemegeuborka
1. A befőttes üvegeket alaposan fertőtlenítjük: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan kiöblítjük, majd.. Tovább
Szódavizes meggybefőtt
1. Több 8 decis üveget és a hozzá tartozó fedeleket alaposan fertőtlenítjük: forró, mosószeres vízz.. Tovább
Ringlóbefőtt hagyományosan és cukorbete..
1. Több befőttes üveget és a hozzá tartozó fedeleket alaposan fertőtlenítjük.. Tovább
Őszibarackbefőtt hagyományosan és cukor..
1. Több befőttes üveget és a hozzá tartozó fedeleket alaposan fertőtlení.. Tovább
Narancsos feketeszederdzsem hagyományosa..
1. A narancsokat alaposan megmossuk, majd narancssárga héjuka.. Tovább
Paradicsomlé
1. Ennél a receptnél fele-fele arányban tanácsos leveses és húsos paradicsomot használni, mert az utóbbi ad s.. Tovább
Vadszilvadzsem
1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan kiöblítjük, majd.. Tovább
Lecsó konyhafőnök módra
1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan kiöblít.. Tovább
Szilva vagy ringlóbefőtt
1. A szilvát vagy ringlót megmossuk, leszárazzuk, és egy hústűvel megszurkáljuk, mert akkor nem r.. Tovább
Őszibarackbefőtt
1. A gyümölcsöt megmossuk, le-csöpögtetjük, majd meghámozzuk és félbe- vagy negyedekbe vágva a magját .. Tovább