Keresés recept címe alapján

56 találat.

Befőzés, tartósítás receptek

Cukrozott meggy és meggyszörp
recept megnyitása

Cukrozott meggy és meggyszörp

könnyű

1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan k.. Tovább

Eperdzsem  hagyományosan és cukorbetegeknek
recept megnyitása

Eperdzsem hagyományosan és cukorbetegek..

közepes

1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimossu.. Tovább

Vegyes gyümölcsdzsem hagyományosan és cukorbetegeknek
recept megnyitása

Vegyes gyümölcsdzsem hagyományosan és cu..

közepes

1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres víz.. Tovább

Egreslekvár  hagyományosan és cukorbetegeknek
recept megnyitása

Egreslekvár hagyományosan és cukorbeteg..

közepes

1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimos.. Tovább

Kovászos uborka télire
recept megnyitása

Kovászos uborka télire

közepes

1. A befőttes üveget alaposan fertőtlenítjük: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan kiöblítjü.. Tovább

Csemegeuborka
recept megnyitása

Csemegeuborka

közepes

1. A befőttes üvegeket alaposan fertőtlenítjük: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan kiöblítjük, majd.. Tovább

Szódavizes meggybefőtt
recept megnyitása

Szódavizes meggybefőtt

közepes

1. Több 8 decis üveget és a hozzá tartozó fedeleket alaposan fertőtlenítjük: forró, mosószeres vízz.. Tovább

Ringlóbefőtt  hagyományosan és cukorbetegeknek
recept megnyitása

Ringlóbefőtt hagyományosan és cukorbete..

könnyű

1. Több befőttes üveget és a hozzá tartozó fedeleket alaposan fertőtlenítjük.. Tovább

Őszibarackbefőtt  hagyományosan és cukorbetegeknek
recept megnyitása

Őszibarackbefőtt hagyományosan és cukor..

közepes

1. Több befőttes üveget és a hozzá tartozó fedeleket alaposan fertőtlení.. Tovább

Narancsos feketeszederdzsem hagyományosan és cukorbetegeknek
recept megnyitása

Narancsos feketeszederdzsem hagyományosa..

közepes

1. A narancsokat alaposan megmossuk, majd narancssárga héjuka.. Tovább

Paradicsomlé
recept megnyitása

Paradicsomlé

könnyű

1. Ennél a receptnél fele-fele arányban tanácsos leveses és húsos paradicsomot használni, mert az utóbbi ad s.. Tovább

Vadszilvadzsem
recept megnyitása

Vadszilvadzsem

közepes

1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan kiöblítjük, majd.. Tovább

Lecsó konyhafőnök módra
recept megnyitása

Lecsó konyhafőnök módra

közepes

1. Több kisebb üveget alaposan fertőtlenítünk: forró, mosószeres vízzel kimossuk, alaposan kiöblít.. Tovább

Szilva vagy ringlóbefőtt
recept megnyitása

Szilva vagy ringlóbefőtt

könnyű

1. A szilvát vagy ringlót megmossuk, leszárazzuk, és egy hústűvel megszurkáljuk, mert akkor nem r.. Tovább

Őszibarack­befőtt
recept megnyitása

Őszibarack­befőtt

közepes

1. A gyümölcsöt megmossuk, le-csöpögtetjük, majd meghámozzuk és félbe- vagy negyedekbe vágva a magját .. Tovább

Lecsó
recept megnyitása

Lecsó

könnyű

1. E mennyiségek csak viszonyításra szolgálnak, hogy bárki könnyen kiszámíthassa a hozzávalókat attól függően, menny.. Tovább

Csalamádé
recept megnyitása

Csalamádé

könnyű

1. A paprikát kicsumázzuk, jól megmossuk, lecsöpögtetjük. Az uborkát kefével dörzsölgetve alaposan megmossuk, vé.. Tovább

Házi vegyes savanyúság
recept megnyitása

Házi vegyes savanyúság

közepes

1. A savanyúságnak való zöldséget megtisztítjuk, a karfiolt közepes nagyságú rózsákra vágjuk, a hag.. Tovább

Spárgakonzerv
recept megnyitása

Spárgakonzerv

könnyű

1. A spárga többnyire kötegekben kerül forgalomba. Általában annál értékesebb, minél vastagabbak a szálak, b.. Tovább

Eperlekvár és eperszörp télire
recept megnyitása

Eperlekvár és eperszörp télire

könnyű

1. Az epret megmossuk, lecsumázzuk, majd elnegyedeljük, és beszórjuk egy nagy fazékba. A ti.. Tovább

Zölddió-befőtt
recept megnyitása

Zölddió-befőtt

nehéz

1. A zöld dió akkor jó befőttnek, ha belül még puha. Épp ezért egyet vágjunk félbe, mielőtt leszednénk a fá.. Tovább