Keresés recept címe alapján
Tészta receptek
Varga béles
1. A sütőt előmelegítjük 170 C-ra, és előkészítünk, kivajazunk egy kb. 20x25 cm-es, minimum 5 cm magas peremű .. Tovább
Grízes tészta
1. A búzadarát a felforrósított vajon vagy olajon 2-3 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Két deci forró vizet.. Tovább
Bazsalikomos gnocchi zelleres paradicsom..
1. A krumplit főzzük meg enyhén sós vízben, majd szűrjük le. Ezután krump.. Tovább
Grízes tészta csokoládés meggymártással
1. Az olajat melegítsük fel, majd szórjuk hozzá a búzadarát. Ezután sózzuk és álla.. Tovább
Citromos kalács
1. A tojásokat az édesítővel habosra verjük. A megmosott citromok héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk é.. Tovább
Házi kifli
1. A tejet meglangyosítjuk, majd a feléhez hozzákeverjük a cukrot és belemorzsoljuk az élesztőt. Ezután letakar.. Tovább
Padlizsános metélt
1. A hámozatlan padlizsánokat az elkészítés előtt legalább 1 órával megmossuk és kb. 1,5 centis kockákr.. Tovább
Töltött canelloni fűszeres paradicsommár..
1. A darált húst sóval, borssal, az apróra vágott vöröshagymával, fokhagymá.. Tovább
Parmezános tésztasaláta
1. A tésztát bő sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, lecsepegtetjük, és az olívaolajjal öss.. Tovább
Sugo fekete spagettivel
1. Az apróra vágott vöröshagymát a forró olívaolajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a darált húst és feh.. Tovább
Avokádós-ruccolás tésztasaláta
1. A tésztát enyhén sós vízben nem túl puhára megfőzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük.. Tovább
Farfalle tejszínes-bazsalikomos csirkera..
1. A tésztát enyhén sós, olajos, lobogva forró vízbe szórjuk, majd közepes l.. Tovább
Duplán gombás cannelloni
1. A töltelékhez való gombát, hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, majd az egészet ledaráljuk. Eg.. Tovább
Gombás-tejszínes szélesmetélt, reszelt ..
1. A meghámozott apróra vágott vöröshagymát, a forró olívaolajon arany barná.. Tovább
Zöldséges fodros csőtészta
1. A megmosott cukkinit, kimagozott paprikát kisebb kockákra vágjuk, a megmosott zöldhagymát ka.. Tovább
Mediterrán tarhonyás csirke
1. Az előre összekockázott húst, tarhonyát és a burgonyát a zsiradékon jól megpirítjuk, hozzáa.. Tovább
Túrós-cérnametéltes rétes, mazsolával
1. A túrót villával összetörjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojássárgákat, a reszelt.. Tovább
Diós-mákos barátfüle
1. A főtt burgonyát még melegen összetörjük, majd kihűtjük, és hozzáadjuk a lisztet, a tojásokat, a s.. Tovább
Hagymás-juhtúrós ravioli, petrezselymes-..
1. A lisztet keverőtálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, .. Tovább
Fűszeres-zöldséges rakott galuska
1. A lisztet keverőtálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, a sót, és annyi hideg v.. Tovább