Töltött canelloni fűszeres paradicsommártásban
Elkészítés módja
1. A darált húst sóval, borssal, az apróra vágott vöröshagymával, fokhagymával, a pestoval ízesítjük, összekeverjük és megtöltjük a canellonikat.
2. Az olívaolajat, a darált fűszerezett paradicsomot 3 deci vízzel elkeverjük, a felét tálba öntjük, beletesszük a töltött canelloniokat, meglocsoljuk a paradicsom másik felével és lefedve, 180 °C-os sütőben 25 percet pároljuk.
3. Végül megszórjuk a reszelt Grana Padano sajttal és a forró sütőben rápirítjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.