Gombás-tejszínes szélesmetélt, reszelt sajttal
Elkészítés módja
1. A meghámozott apróra vágott vöröshagymát, a forró olívaolajon arany barnára pirítjuk, majd rászórjuk a megmosott, cikkekre darabolt gombát.
2. Ezután magas tűzön rázogatva összepirítjuk, meglocsoljuk a tejszínnel és sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, az aprított petrezselyemmel, rozmaringgal ízesítjük.
3. Ha felforrt, hozzáadjuk a közben sós vízben kifőzött, leszűrt szélesmetéltet és összeforgatjuk.
4. Végül forrón tányérokba szedjük, megszórjuk durvára reszelt trappista sajttal és ízlés szerint, pirospaprikacsíkokkal díszíthetjük.
Nagyon szívesen. :)
Ezt a receptet nekem találták ki! :) Köszönöm szépen!!