Avokádós-ruccolás tésztasaláta
Elkészítés módja
1. A tésztát enyhén sós vízben nem túl puhára megfőzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetve kihűtjük. Az avokádót meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, a magját kiemeljük. A húsát kisebb darabokra vágjuk, citromlével meglocsoljuk, mert hamar megbarnul.
2. A narancsot is meghámozzuk, kifilézzük, a gerezdeket félbevágjuk. A sajtot kis kockákra vágjuk. A ruccolát megmossuk, szárazra rázogatjuk, a leveleket félbe-harmadba tépkedjük.
3. A kihűlt tésztát egy nagy tálba tesszük és hozzákeverjük a felkockázott hozzávalókat. Egy kis tálkában az öntethez valókat jól kikeverjük, és a tésztasalátára öntjük, majd alaposan összeforgatjuk. Jól behűtve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.