Parmezános tésztasaláta

Elkészítés módja
1. A tésztát bő sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, lecsepegtetjük, és az olívaolajjal összeforgatjuk.
2. A brokkolit kisebb rózsáira szedjük, bő sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük és a vékony csíkokra vágott paprikával együtt, a tésztához adjuk.
3. A joghurtot sóval, borssal, zúzott fokhagymával, és az aprított petrezselyemmel ízesítjük, majd a salátára locsoljuk, összeforgatjuk és lehűtjük.
4. Tálaláskor salátalevelekkel bélelt tányérra halmozzuk és megszórjuk reszelt parmezánnal.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.