Keresés recept címe alapján

1436 találat.

Édes sütemény receptek

Isler
recept megnyitása

Isler

könnyű

1. A lisztet a dióval, a fűszerekkel és a hideg zsiradékokkal, gyors mozdulatokkal összemorzsolom. Hozzáadom a porcu.. Tovább

Isler
recept megnyitása

Isler

könnyű

1. A lisztet keverjük össze a sóval, majd adjuk hozzá a felkockázott hideg margarint, és kezdjük el összemorzsolni. .. Tovább

Bukta
recept megnyitása

Bukta

közepes

1. A tejet meglangyosítjuk, felét egy pohárba átöntjük. Az élesztőt belemorzsoljuk és 1 kiskanál cukrot hozzáadva kb... Tovább

Zserbó
recept megnyitása

Zserbó

nehéz

1. A tésztához a lisztet a vajjal elmorzsoljuk, ezt két tenyerünk közt dörzsölgetve a legkönnyebb. A tejet meglangy.. Tovább

Macaron
recept megnyitása

Macaron

közepes

1. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd beleszitáljuk a porcukrot és újból kemény habbá verjük, majd belefo.. Tovább

Brownie
recept megnyitása

Brownie

közepes

1. A tésztához a vizet egy kisebb lábasba öntjük, a vajat (margarint) és a kakaót hozzáadjuk, kevergetve felforral.. Tovább

Hókifli
recept megnyitása

Hókifli

közepes

1. A tésztához a lisztet a margarinnal két tenyerünk közt elmorzsoljuk, majd a sóval és a tejföllel gyors mozdulat.. Tovább

Strudli
recept megnyitása

Strudli

nehéz

1. A tésztához a lisztet tálba töltjük, majd a tojások sárgájával, az olajjal, a sóval és annyi aludttejjel gyúrjuk.. Tovább

Hólabda
recept megnyitása

Hólabda

közepes

1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. Sárgájukat a porcukorral és a vízzel habosra felverjük, (konyhai robotgé.. Tovább

Pávaszem
recept megnyitása

Pávaszem

közepes

1. A tésztához a tojássárgáját a porcukorral fehéredésig keverjük. Ez elektromos habverővel, maximális fokozaton .. Tovább

Tolófánk
recept megnyitása

Tolófánk

közepes

1. A tésztához 1,5 deci vizet az olajjal meg csipetnyi sóval felforralunk. A lisztet beleszórjuk és kis lángon add.. Tovább

Répatorta
recept megnyitása

Répatorta

közepes

1. A sárgarépát megtisztítjuk, majd finomra reszeljük. A diót a csokoládéval együtt durvára vágjuk, és egy kevés.. Tovább

Gőzgombóc
recept megnyitása

Gőzgombóc

közepes

1. Az élesztőt a langyos tejbe morzsoljuk, és a cukrot beleszórva, meleg helyen kb. 15 perc alatt felfuttatjuk. .. Tovább

Rózsafánk
recept megnyitása

Rózsafánk

közepes

1. A rózsafánk tésztájának hozzávalói, gyúrása és sütése a csörögefánknál leírtakkal megegyezik, csak formájában.. Tovább

Tejszelet
recept megnyitása

Tejszelet

közepes

1. A tésztához a tojások sárgáját a cukorral, elektromos habverővel, maximális fokozaton 3-4 perc alatt fehéredés.. Tovább

Panettone
recept megnyitása

Panettone

közepes

1. Az élesztőt 1 deci langyos tejbe morzsoljuk, 1-1 kiskanál cukrot és lisztet szórunk bele, és meleg helyen kb.1.. Tovább

Marcafánk
recept megnyitása

Marcafánk

közepes

1. A tojást a sóval és a cukorral egy tálba tesszük, pár perc alatt habosra keverjük. A lisztet és a tejet hozzá.. Tovább

Boci süti
recept megnyitása

Boci süti

könnyű

1. A tojások sárgáját egy tálban, a cukorral habosra keverjük, ez elektromos habverővel, maximális fokozaton 2-3 .. Tovább

Almazselé
recept megnyitása

Almazselé

könnyű

1. Az almát meghámozzuk, félbehasítva a magházát kivájjuk, húsát cikkekre vágjuk. Lábasba szórjuk és annyi - kb. .. Tovább

Bagolyszem
recept megnyitása

Bagolyszem

közepes

1. Az élesztőt egy pohárba morzsoljuk, a langyos tejet ráöntjük. A cukrot hozzáadjuk, s várunk 10-15 percet, ho.. Tovább

Palacsinta
recept megnyitása

Palacsinta

közepes

1. A lisztet egy tálba szitáljuk, a tojásokat beleütjük, majd a tejjel simára keverjük (a tejre érzékenyek szód.. Tovább