Keresés recept címe alapján
Egytál receptek

Tojásos nokedli sütőben
1. Rakjunk fel 3 liter vizet forrni egy kiskanál só társaságában. 2. Keverjük össze a 1/2 kg lisz.. Tovább

Gombával töltött mini zellergumók
1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. 2. Mossuk meg a zellergumókat és szárítsuk le róluk.. Tovább

Dagadt paprika
1. A paprikát kicsumázzuk, vastag erét kivágjuk (benne is hagyhatjuk, ez opcionális), majd a csöveket megmos.. Tovább

Rakott káposzta
1. A rizst átválogatjuk, megmossuk majd a forrásban lévő vízbe szórjuk. Kissé megsózzuk, és lefödve, kis l.. Tovább

Lekváros derelye
1. A burgonyát kefével dörzsölgetve alaposan megmossuk, majd héjában, enyhén sózott vízben megfőzzük. Les.. Tovább

Babos-zöldséges ragu debrecenivel
1. A vöröshagymát pucoljuk meg, majd vágjuk félbe és vékonyan csíkozzuk fel. A sárgarépá.. Tovább

Töltött karalábé kalap nélkül
1. A karalábékat meghámozzuk, a zsengébb leveleit félretesszük. 2. Ezután a karalábékat kiv.. Tovább

Rakott milánói galuska
1. Egy keverőtálban a lisztből, tojásból, egy csipet sóval galuskát készítünk. Forrásban lévő sós v.. Tovább

Lapcsánka mediterrán módra
1. A burgonyát megtisztítjuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Szűrőbe tesszük, folyó hideg v.. Tovább

Lecsó túrógombóccal
1. A kis kockákra darabolt füstölt szalonna zsírját kiolvasztjuk, rászórjuk a szeletelt vöröshagymát é.. Tovább

Gyulai kolbász palacsintatésztában sütve
1. A Gyulai kolbászt enyhén átlósan 3mm vastag szeletekre vágjuk, majd a vörösbor.. Tovább

Gyulavári káposzta
1. Az apróra vágott vöröshagymát kevés forró olajon megfonnyasztjuk és a tűzről lehúzva, megszórjuk fűs.. Tovább

Fincsi tál
1. A hagymát apróra vágjuk, a forró vajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált sertéshúst és félig megpárolju.. Tovább

Petrezselymes sült újkrumpli tonhalkrémmel
1. A burgonyát megmossuk, ledörzsöljük, és egy tepsibe szórjuk. Meghintjük sóva.. Tovább

Csípős, ketchupos rizses hússal töltött ..
1. Forró olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát, m.. Tovább

Töltött paprika hagyományos módon
1. A paprikákat kicsumázzuk, csöveket megmosva félretesszük. A húst ledaráljuk, a rizst .. Tovább

Zabpelyhes töltött paprika
1. A paprikákat kicsumázzuk, a csöveket megmosva félretesszük. A zabpelyhet 8 deci forrásba lév.. Tovább

Töltött káposzta reform módra (szójából)
1. A rizst félpuhára főzzük. A szójapehelyre annyi házi készítésű ételízesítős vize.. Tovább

Tócsnitorta
1. A meghámozott burgonyát nagy lyukú reszelőn keverőtálba reszeljük, majd hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, .. Tovább

Bajor kelbimbó
1. A vöröshagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, majd az olajon kevergetve megpároljuk. A tűzről lehúzva a fűs.. Tovább

Sonkás brokkolilepény
1. A lisztet a vajjal gyorsan összemorzsoljuk és kevés hideg vízzel egynemű tésztává gyúrjuk. Akkorá.. Tovább