Keresés recept címe alapján
Gomba receptek
Erdei gombapaprikás
1. Egy edényben felforrósítjuk az olajat, majd beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát, megpirítjuk,.. Tovább
Gombás kukorica keletiesen
1. Felhevített olajon átfuttatjuk a cikkekre vágott gombát a reszelt gyömbérrel és a finomra zú.. Tovább
Virslis gombanyárs
1. A virsliket 4 darabra, a szalonnát 2 centis kockákra vágjuk. A koktélparadicsomok szárát kimetsszük.. Tovább
Csángó rókagombaleves
1. A rókagombát, a hagymát, a répát és a krumplit megtisztítjuk, 2-2,5 centis kockákra vágjuk. 2. .. Tovább
Gombaropogós tejszínes gombamártással
1. A gombát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük. A vajat széles szájú serpenyőben .. Tovább
Zelleres-gesztenyés gombaleves
1. Áztassuk be a szárított gombát annyi vízbe amennyi ellepi és hagyjuk ázni 15 percig. 2... Tovább
Vargányagombás karajszelet rizzsel
1. A hússzeleteket sózom, borsozom, lisztbe forgatom és a forró olajban mindkét oldalát.. Tovább
Galambicapörkölt
1. Olajon a hagymát megdinszteltem, fűszerpaprikával megszórtam és egy-két kanál vízzel felöntöttem. 2. .. Tovább
Gombaropogós
1. A gombákat nagyon apró darabokra vágjuk, vajban tíz percig pároljuk, majd fűszerezzük. 2. A lisztet tálba.. Tovább
Laskagomba rántva majonézzel, zöldséges ..
1. A gombát leveleire szedjük. 2. Ezután lisztbe, majd az előre megs.. Tovább
Rántott laskagomba
1. A gombákat tisztítás után sóval ízesített lisztbe, tojásba (a gombát nem sózom), majd szezámmaggal k.. Tovább
Tejszínes, kakukkfűves laskagomba spatzl..
1. A szalonnát kockára vágjuk és zsírjára pirítjuk. 2. A hagymát megpuc.. Tovább
Gombafasírt, francia burgonyasalátával
1. A gombát tisztítsuk meg, és daraboljuk fel minél apróbbra. A zsömlét áztassuk tej.. Tovább
Töltött lángos
1. Az elmorzsolt élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. 2. A liszttel elkeverjük a sót, hozzáadjuk .. Tovább
Rókagombaleves, zöldfűszeres zsemlegombó..
1. Pucoljuk meg a gombát, egy tiszta ecsettel alaposan tisztítsuk meg a földtő.. Tovább
Vargányás palacsintametélt
1. A palacsinta hozzávalóiból 10 darab palacsintát sütök, amelyeket sütés után kettesével felte.. Tovább
Vargányaleves
1. A sárgarépát, fehérrépát megtisztítom és vékony karikákra vágom. 2. A vargányát kis szeletekre aprítom. 3.. Tovább
Burgonyapuding, fokhagymás gombaraguval
1. A burgonyát meghámozzuk,megmossuk, gerezdekre vágjuk és enyhén sós vízben megfőz.. Tovább
Csopaki pecsenye
1. A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágom. 2. A húst megmosom és kis darabokra szeletelem. 3. A g.. Tovább
Csirkemájjal-gombával, krémsajttal töltö..
1. A csirkemájat és a gombaszárakat ledaráljuk, vagy nagyon apróra vá.. Tovább
Gombás-tejszines metélt
1. A gombát kis szeletekre vágom, a hagymát vékony karikákra szeletelem, a fokhagymát összezúzom. .. Tovább