Galambicapörkölt

Galambicapörkölt recept
Hozzávalók
•  70 dkg galambica gomba
•  1 db vöröshagyma
•  1 teáskanál fűszerpaprika
•  1 evőkanál házi paprikakrém
•  1-2 db paradicsom
•  2 db paprika
•  2 gerezd fokhagyma
• 
•  bors
•  majoránna

Elkészítés módja

1. Olajon a hagymát megdinszteltem, fűszerpaprikával megszórtam és egy-két kanál vízzel felöntöttem.

2. Beletettem a szeletekre vágott gombát, befűszereztem sóval, borssal, majoránnával, egy kis darált paprikakrémmel majd hozzáadtam a paprikát és a paradicsomot és fél óra alatt készre főztem

3. Tarhonyával körítve tálaltam.

A leírásban szereplő Galambicapörkölt recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (pörkölt) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.