Gombás-tejszines metélt
Elkészítés módja
1. A gombát kis szeletekre vágom, a hagymát vékony karikákra szeletelem, a fokhagymát összezúzom.
2. A sonkát kis kockákra vágom és kevés olajon megpirítom, majd kiszedem és a hagymát teszem az olajba, amit egy kicsit üvegesre párolok és végül hozzáadom a gombaszeleteket.
3. Kb. 5 percig együtt pirítom, majd a végén sózom, borsozom.
4. Hozzáadom a főzőtejszínt, a fokhagymát és 2-3 percig forralom.
5. A tésztát sós, forró vízben kifőzöm, majd leszűröm, leöblítem és összekeverem a többi hozzávalóval.
6. A paradicsomot apró kockákra aprítom és hozzákeverem a tésztához.
7. A tetejére reszelt sajtot szórok.
Nagy kedvenc!!! Nagyon jól néz ki!!!
Nagyon guszta :)