Habos muffin
Kedves dzsudi.Miben tudnék neked segíteni?
Ha módomban áll nagyon szívesen megteszem Üdv Marcsi
Bemutatkozás:
Nyugdíjas nagymama vagyok, három kislány unokám van. Sütni-főzni nagyon szeretek mindenki nagy örömére.
-Domján Mária
1. A tortát sütés után 4 lapra vágom. 2. A tejet a pudinggal a szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm. 3. A mascarponét kikeverem, a tejszínt habbá..
1. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a porcukorral és a vízzel habosra kikeverjük, a fehérjét habbá verjük és a sárga masszába öntjük. Hozzáadjuk..
1. A tojásból 28 cm-es piskótakarikát sütöttem. 2. Amikor kihűlt három egyforma lapra vágtam. 3. A krémhez a pudingot a szokásos eljárással felfőzte..
1. A tojásokat szétválasztva piskótalapot sütök. 2. Én a nagy tepsimbe tettem sütőpapírt, elkentem a masszát és 160-170 fokos légkeveréses sütőben me..
1. A hurkát és a kolbászt egy kevés házi zsírral megkenem, sütőedénybe teszem és 170 fokon megsütöm. 2. Az olajat egy lábasba teszem, a vöröshagymát ..
1. A tészta hozzávalóiból linzertésztát gyúrok, amit három részre osztok és egyesével vékonyra kinyújtok. 2. Egy közepes tortakarikát ráhelyezek mind..
1. A tojást a cukorral habosra keverem, hozzáadom a puha margarint, a vaníliás cukrot, az olvasztott étcsokoládét és a többi hozzávalóval együtt össze..
1. A tojásokat kettéválasztom a sárgájához hozzáadok egy evőkanál cukrot, vizet és olajat, majd géppel az egészet kihabosítom. 2. Ezután felverem a f..
1. A tojásokat kettéválasztom és a sárgáját a cukorral kihabosítom. A tojásfehérjét habbá verem a maradék cukorral. 2. A két masszát összekeverem és ..
1. A tojást a cukorral habosra kikeverem, vagyis amíg a cukor el nem olvad benne. 2. Hozzáadom a citrom reszelt héját és levét. Lassan, fokozatosan h..
1. A zöldségeket megpucolom és vékony csíkokra vágom. 2. Vokban 1 kiskanál olajat felhevítek, beleöntöm a már felszeletelt zöldségeket, majd sózom, b..
1. A krémet elkészítem. 2. A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm. 3. Amikor kihűlt, a felvert tejszínhabot és mascarponét belekeverem. 4. A kis..
1. A gerincformát kibélelem a szalonnacsíkokkal. 2. A közepébe állítva beleteszem a vastag sajtszeletet. 3. A tojásokat felütöm, a burgonyát, a cukk..
1. A tészta hozzávalóit összedolgozom. 2. Egy nagyobb méretű folpack-fóliát kókuszreszelékkel meghintek, a tésztát ráteszem és vékonyra kinyújtom. 3..
1. A hagymát apró kockákra vágom, az olajon megdinsztelem, majd ráteszem a darált húst. Sózom, borsozom. 2. A csilipaprikát és a paradicsomot, valami..
1. A tészta hozzávalóit robotgépben összekeverem, majd egy közepes nagyságú kivajazott tepsibe öntöm. 2. Az almákat meghámozom és vékony szeletekre v..
1. 4 tojásból piskótát sütök, kétfelé vágom. 2. A krém: 2 dl vízből és 30 dkg cukorból sűrű szirupot főzök, miután kihűl, belekeverek 25 dkg margarin..
Kedves dzsudi.Miben tudnék neked segíteni?
Ha módomban áll nagyon szívesen megteszem Üdv Marcsi
Érdemes elkészíteni mert hamar elkészül
és nagyon finom Köszönöm Mesyke
Mesyke gratulálok gyönyörű és micsoda finom
tésztát hoztál.Kedvet kaptam elkészíteni köszönöm
szépen a receptet
Eugénia.
Nagyon kedves vagy .köszönöm szépen
békés boldog Karácsonyt kívánok
Gratulálok Editke
nagyon jól néz ki a püspökkenyered
Karácsonykor mi sem nélkülözzük
Finom a süteményed már én is készítettem valamikor régen
és nagy keletje volt Szépen szervíroztad mint mindig
Gratulálok Ágikám és örülök,hogy újból itt vagy
Spajzgirl Ebben a receptben nincsen likőr
ebben rúm és capuccinó por van
Tisztelt Molnár Úr!!!
Én nem vagyok szakács én egy sütni főzni szerető nagymama vagyok Nagyon jól tudom ,hogy miből készül az igazi hortobátyi palacsinta
Ezt a receptet én a rádióban hallottam megtetszett és az alapján készítettem
Egyébként az unokáim nemszeretik a marha húst na persze kritizálni kjönnyü egy egyszerű háziasszonyt
Mesikegratulálok a finom és szép dekoratív
süteményedhez nagyon jól néz ki
Mesyke csodaszép finom süteményt készítettél gratulálok
Nagyon szép szeletek finom a süteményed nagyon szeretem én is .
Igaz kicsit másként készítem de az ízén nem változtat
A végeredmény a lényeg Gratulálok
Köszönöm Zsuzsa
Hogy mitől a név nem tudom, ez nagyon régi ötvenes év receptje és ezt a nevet kapta.
Nem én voltam a keresztanya
Kalács készítésben verhetetlen vagy .Gratulálok
Nincsenek cikkei.
Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.