Mini Sacher-torta

Mini Sacher-torta recept

Elkészítés módja

1. A tojást a cukorral habosra keverem, hozzáadom a puha margarint, a vaníliás cukrot, az olvasztott étcsokoládét és a többi hozzávalóval együtt összekeverem.

2. Egy közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm a masszát és 160 fokon, 25-30 percig sütöm.

3. Amint kihűlt, lapjában három részre vágom és lekvárral megkenem mindegyik lapot, majd a tetejét és az oldalát is vékonyan megkenem lekvárral.

4. Az összeállított sütemény tetejét olvasztott csokoládéval bevonom, majd amikor megszilárdult, felvert tejszínhabbal (Sacher felirat) díszítem.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.