Háromszoros élvezet
Elkészítés módja
1. A tésztához a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük.
2. A lisztet, diót, sütőport összekeverjük és hozzákeverjük a cukros tojásfehérjehabhoz.
3. Egy 22×34 cm-es tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral és a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
4. Míg sül a tésztánk, elkészítjük a krémet.
5. A tojássárgákat a cukorral, tejjel elkeverjük és sűrűre felfőzzük, majd a krémet ketté vesszük.
6. Fele krémbe belekeverjük a fele vajat, még melegen.
7. A másik felébe úgy szintén a másik fele vajat és az olvasztott csokoládét és a rumaromát.
8. Mindkét krémet jól kikeverjük.
9. A kihűlt tésztára kenjük a sárga krémet, kirakjuk keksszel, a csokis része kerüljön alulra, majd rá a csokoládés krémet.
10. Hűtőbe tesszük 1 napra, vagy egy éjszakára, hogy a keksz átpuhuljon.
11. Csokireszelékkel, vagy más módon díszítjük.
Köszönöm szépen Manócska a kedvességed.
Nagyon guszta :) Az ízét már itt érzem a számban :)) Gratulálok!
Köszönöm szépen.
Nagyon szép süti,gratulálok Editke:)
Köszönöm szépen.
finom szép sütemény Gratulálok