Csupa csoki torta
Elkészítés módja
1. A tojásból 28 cm-es piskótakarikát sütöttem.
2. Amikor kihűlt három egyforma lapra vágtam.
3. A krémhez a pudingot a szokásos eljárással felfőztem. A tejszínt habbá vertem, a csokoládét apróra vagdaltam. Amikor langyosra kihűlt a puding, kikevertem a mascarponéval, hozzáadtam a habbá vert tejszínhabot és az apró forgácsolt csokoládét.
4. A tortakarika aljára letettem az alsó lapot amit megkentem a csokis krémmel, rátettem a második lapot, rákentem a maradék krémet és a harmadik lapot is rátettem.
5. Hűtőbe tettem kb. 1 órára. Gőz felett a csokoládét a margarinnal és olajjal felolvasztottam.
6. A hűtőből kivettem a megtöltött tortát, levettem róla a formát és csokoládéval leöntöttem.
7. A tetejét csokoládészeletekkel díszítettem és az oldalát nápolyi rudakkal körbevontam.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.