sült hurka -kolbász céklás párolt káposztával

sült hurka -kolbász céklás párolt káposztával recept

Elkészítés módja

1. A hurkát és a kolbászt egy kevés házi zsírral megkenem, sütőedénybe teszem és 170 fokon megsütöm.

2. Az olajat egy lábasba teszem, a vöröshagymát hosszában vékony csíkokra vágom és az olajban kicsit megpárolom.

3. A káposztát is vékony csíkokra szelem, az almát és a céklát tetszés szerinti méretre, a lényeg, hogy vékony legyen.

4. Ezek után egy kicsit besózom és egy fél órán át hagyom a sóba állni.

5. Addig a burgonyát meghámozom és sós vízben kifőzöm.

6. Az üvegesre párolt hagymára ráteszem a kifacsart káposztát. Egy kiskanál ecetet adok hozzá és egy kanál cukrot. Sűrűn keverem hogy ne égjen le, csak párolódjon. Mindenki maga döntse el hogy milyen puha legyen.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.