Zöldteás tekercs fehércsokis ganache-al

Elkészítés módja
1. A tojásokat kettéválasztom és a sárgáját a cukorral kihabosítom. A tojásfehérjét habbá verem a maradék cukorral.
2. A két masszát összekeverem és hozzáadom a sütőporos lisztet.
3. Egy sütőpapiros tepsibe kb. 6 db ovális tésztalapot simítok belőle.
4. 180 fokon, 5-10 perc alatt megsütöm.
5. Amint megsültek a lapok leszedem őket a sütőpapírról, egyenként feltekerem és csokoládés ganache-al megtöltöm.
6. A fehér csokit gőz felett felolvasztom, a tejszínt habbá verem. A feltekert tésztákat megtöltöm, majd kandírozott gyümölccsel és pisztáciával díszítem.
Ebből az adagból 8-10 darab készíthető.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.