Linzertorta

Linzertorta recept

Elkészítés módja

1. A tészta hozzávalóiból linzertésztát gyúrok, amit három részre osztok és egyesével vékonyra kinyújtok.

2. Egy közepes tortakarikát ráhelyezek mindegyik lapra, körbevágom őket. Sütőpapiros sütőlapon, 180 fokon mint a linzert szokás megsütöm a lapokat.

3. A levágott tésztadarabokat összegyúrom, kisodrom és linzerformával kiszúrom.

4. A kisült lapokat még melegen jól megkenem házi sárgabaracklekvárral, aztán amikor kihűlt olvasztott csokival leöntöm.

5. A kis linzereket is összerakom, majd a felét csokiba és összetört sótlan pisztáciába forgatom és a tortát feldíszítem ezekkel a kis linzerkarikákkal.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.