Lazac rebarbara mártással

Elkészítés módja
1. A zöldségeket megpucolom és vékony csíkokra vágom.
2. Vokban 1 kiskanál olajat felhevítek, beleöntöm a már felszeletelt zöldségeket, majd sózom, borsozom és átforgatom. Egy két perc után hozzáadok egy deci vizet és megpárolom a zöldségeket.
3. A rebarbarát megpucolom apró kockákra vágom és egy kis edényben felteszem főni egy kevéske sóval és annyi vízzel, hogy ellepje.
4. Amikor megpuhult, a tejfölt a keményítővel simára kikeverem és a rebarbarát behabarom vele.
5. A végén ha sűrű lenne hozzáöntöm a főzőtejszínt, majd a savanyúságától függően cukrozom.
6. Amikor a körettel és a mártással készen vagyok elkezdem megsütni a lazacot (nem sózom).
7. Mindkét oldalát 1-2 percig sütöm és máris tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.