Lazac rebarbara mártással

Lazac rebarbara mártással recept

Elkészítés módja

1. A zöldségeket megpucolom és vékony csíkokra vágom.

2. Vokban 1 kiskanál olajat felhevítek, beleöntöm a már felszeletelt zöldségeket, majd sózom, borsozom és átforgatom. Egy két perc után hozzáadok egy deci vizet és megpárolom a zöldségeket.

3. A rebarbarát megpucolom apró kockákra vágom és egy kis edényben felteszem főni egy kevéske sóval és annyi vízzel, hogy ellepje.

4. Amikor megpuhult, a tejfölt a keményítővel simára kikeverem és a rebarbarát behabarom vele.

5. A végén ha sűrű lenne hozzáöntöm a főzőtejszínt, majd a savanyúságától függően cukrozom.

6. Amikor a körettel és a mártással készen vagyok elkezdem megsütni a lazacot (nem sózom).

7. Mindkét oldalát 1-2 percig sütöm és máris tálalom.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.