Sajtos rizottóval töltött harcsa zöldségropogóssal, citromos brokkolival
Elkészítés módja
2. A megmosott, leszárogatott halszeleteket sózzuk, egyesével beletekerjük az előkészített tölteléket, majd állítva sütőlemezre tesszük. 130°C-os előmelegített sütőben az alufóliával letakart töltött halszeleteket 40 percig sütjük.
3. Ezalatt elkészítjük a zöldségropogóst. A sárgarépát, a gyökeret és a zellert sós, forrásban lévő vízben megfőzzük, leszűrjük, majd pürésítjük. Miután kihűlt, hozzáadjuk a tojásokat, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük. Alaposan összekeverjük, és habzsákból csinos rózsákat nyomunk belőle egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Előmelegített sütőben 180°C-on (légkeveréses sütőben 165°C) 30 perc alatt készre sütjük.
4. A brokkolit rózsáira szedjük, majd forró serpenyőben vajon a citromok levével megpároljuk, enyhén sózzuk.
5. Tálaláskor a töltött harcsát a zöldségfelfújttal és a citromos brokkolival tálaljuk.
Tyű, ennyi finomságot egy fogásban! Érdekes párosítások, nagyon kipróbálnám, megkóstolnám! :) Mmmmmm....