Tárkonyos csirkeraguleves
Elkészítés módja
1. A csirkemellfilét kisebb kockákra vágjuk és egy nagy lábasban, forró olajon fehéredésig dinszteljük.
2. Hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát, sárgarépát, a negyedekre vágott karalábét és az összekötözött zellerszárat.
3. Meghintjük tárkonnyal és petrezselyemzölddel, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi és belemorzsoljuk a leveskockákat.
4. Fedő alatt, alacsony lángon addig főzzük, amíg minden zöldség meg nem fő. (Most kivesszük a levesből a zellerszárat és aki akarja a megfőtt karalábét is.)
5. Ezután a levesbe rakjuk a cukorborsót és még további 5 percet forraljuk alacsony lángon.
6. Végül hozzáadjuk a tejszínt, kevés tárkonyt morzsolunk rá és felforraljuk.
7. Forrón tálaljuk.
Nagyon jól néz ki! Imádom :)
Köszönöm kedves vagy! :) Mi is nagyon szeretjük, és ami a lényeg, nem egy ördöngös dolog az elkészítése, hiszen szinte pillanatok alatt készen is van! :)
Imádom ezt a levest nagyon gusztán néz ki Gratulálok
Köszönöm Editke! :)
Nagyon finom leves,tálalása is kiváló.
Gratulálok!