Majonézes saláta
Köszönöm szépen! :) Nálunk ez az adag pillanatok alatt elfogy!! ;) :)
Bemutatkozás:
Szepesi Ági vagyok, Budapesten lakom. Nagyon szeretek sütni,de legfőképpen " HOBBY " szinten imádok tortákat készíteni!!
-Szepesi Ágnes
1. A vajat a porcukorral keverjük habosra, majd adjuk hozzá a sót, a vaníliát, és a vizet. Jól keverjük össze, majd tegyük hűtőszekrénybe, ameddig kés..
1. Összekeverjük a tojást a mézzel, a cukorral, és a vajjal, majd a liszthez adjuk a fűszerkeveréket és a szódabikarbónát. 2. Hozzákeverjük a tojásos..
1. A lisztet a sütőporral és a porcukorral összekeverjük, majd hozzáadva a tojássárgáját és a margarint, rugalmas tésztává gyúrjuk. 2. Lisztezett des..
1. Habosra keverjük a tojást a cukorral, hozzákeverjük a vízgőz fölött felolvasztott csokoládét, a margarint, a joghurtot, végül a sütőporos lisztet, ..
1. Gyúrd össze a hozzávalókat, formázz egyforma golyókat belőle, majd kb. 45 percre tedd be a hűtőbe .Ezt követően, vond be étcsokoládéval. 2. Jól cs..
1. A kókuszgolyók hozzávalóit összedolgozzuk. 2. A massza jól formázható kell hogy legyen, ha nem elég kemény, akkor még kevés kókuszt keverünk bele...
1. Először a kétféle pudingot megfőzzük és cukorral ízesítjük. 2. A vaníliás pudingba belekeverjük a vaníliás cukrot, a csokis müzlit, a rumpuncsosba..
1. Mielőtt elkészítem az ételt, előző este bepácolom a csirkecombokat. 2. A combokat jól megmosom, kettévágom, sózóm, borsozom, majd félreteszem. 3...
1. A tejfölt a tojásokkal és a cukorral együtt jól kikeverem, majd fokozatosan hozzáadom a kókuszt, a diót, végül a sütőporral elkevert lisztet. 2. Sü..
1. A krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd krumplinyomón áttörjük. 2. Hozzáadjuk a lisztet, a kristálycukrot, sót, a sütőport, a vaníliás cukr..
1. A túrót jól törjük össze villával, majd adjuk hozzá a vaníliás cukrot, porcukrot, a citrom levét és héját, majd a darált kekszet. 2. Jól dolgozzuk..
1. A rizst megfőzzük a tejben a cukorral és a vaníliás cukorral. 2. A gyümölcsöket kockára vágjuk és belekeverjük a kész tejberizsbe. 3. Lehűtjük és..
1. Kevés olajon a borsót elkezdjük párolni. 2. Amint megpuhult, hozzáadjuk a cukrot és hagyjuk, hogy kicsit karamellizálódjon, majd felöntjük kb. 7-8..
1. Egy kisebb salátástálban elkeverjük a tejfölt a majonézzel, mustárral, majd ízlés szerint fűszerezzük kevés sóval és cukorral. 2. A hagymát meghámo..
1. A csirkeaprólékot alaposan megmostam, megtisztítottam, majd egy akkora fazékba tettem, hogy a többi hozzávaló is kényelmesen beleférjen. 2. Hideg ..
1. A tojássárgákat a cukrokkal és a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet, citromhéjat, majd a sütőporos lisztet és a a kemény tojáshabot b..
1. A tészta hozzávalóiból kevert tésztát készítünk, és két lapban, 160-180 fokon megsütjük. Amíg a tészta hűl, addig elkészítjük a kétféle krémet. 2..
1. A csirkemellet kicsit kiklopfoltam, sóztam, borsoztam. 2. A tojásokat a sajttal, sóval, borssal, fokhagymával simára kevertem. 3. A szeleteket li..
1. A csirkemellből, répából, leveskockából és fűszerekből levest főzünk. Az olajat vagy zsírt felhevítjük, és az apróra vágott fokhagymát a liszttel e..
1. A csirkemellet vékony hosszúkás szeletekre vágjuk. Kicsit kiklopfoljuk, majd csillag alakban kirakjuk vele a tepsit, úgy hogy a szeletek fedjék egy..
1. A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk és apránként hozzáadjuk a tejfölt. 2. Rugalmas, könnyen nyújtható tésztát kell kapnunk. 4 cipóra osztjuk. 2..
1. A tejet a cukorral és a darával elkezdjük melegíteni, majd hozzáadjuk a margarint és a végén pedig a kókuszt. 2. Sűrűsödésig főzzük. Vigyázni kell..
1. A tésztához való anyagokat összegyúrom, kétfelé osztom. 2. Kinyújtom akkorára, hogy 2 őzgerinc formára, hogy a formáról bőven lelógjon, mert a vég..
1. A kalácssütőt margarinnal kikenem és morzsával meghintem. 2. A tojásokat a cukorral, az olvasztott margarinnal krémesre kikeverem és kétfelé vesze..
1. A tojásfehérjét 1 evőkanál cukorral kemény habbá verem. 2. A tojássárgáját a maradék cukorral és a fél csomag vaníliás cukorral simára kikeverem. ..
1. Az élesztőt kevés tejben, cukorral felfuttatjuk, hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóját és kézzel megdagasztjuk. 2. Egy konyharuhával letakarva fé..
1. A burgonyákat megpucoljuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, sózzuk. 2. Egy magas falú serpenyőbe kevés olajat teszünk, majd belehelyezzük az alapo..
1. A tojást elkeverjük a fagyos zsírral. 2. Amikor már teljesen összevegyült a két anyag, hozzátesszük a kristálycukrot. 3. A tejben feloldjuk az él..
1. A túrót és tejfölt vedd ki a hűtőből 1 órával az elkészítés előtt. 2. Keverd össze a lisztet keményítővel és sóval. 3. Ha nem elég apró a túró, p..
1. Közepesen kemény tésztát dagasztok, duplájára kelesztem. 2. Két egyforma részre vágom. 3. Egyik részét keskeny téglalap alakra nyújtom. 4. Megke..
Köszönöm szépen! :) Nálunk ez az adag pillanatok alatt elfogy!! ;) :)
Köszönöm szépen! :) Szerintem nagyon finom, és ami lényeges, nem túl édes. :)
Köszönöm kedves vagy! :) Mi is nagyon szeretjük, és ami a lényeg, nem egy ördöngös dolog az elkészítése, hiszen szinte pillanatok alatt készen is van! :)
Nagyon finom, gratulálok Marcsi! :) Én is elkészítettem, és nagyon ízlett!
Köszönöm Editke! Nagyon finom lett, és pillanatok alatt készen van. :) Én 18 x 18 -as tepsibe készítettem.
Hmm.... nagyon jól néz ki.. :) Imádom a karamellás édességeket :)
Hmm... Nagyon guszta a süteményed Szabina! :) Ha megyünk hozzád, remélem ezzel vársz majd... :) ;)
Úgy szerettem ezt a süteményt! :) Emlékszem mikor kicsik voltunk, anya sokat készített " Női szeszélyt"és imádtuk! :)
Jól teszed cherryka!! Így van nagyon gyors, mivel nem kelt tésztás.De amilyen hamar elkészül, olyan gyorsan el is tűnik a tányérról! :) :)
Ezt a receptet tegnap láttam meg,és gyorsan el is készítettem a srácoknak.A receptért köszönet Skiba Edinának!! ;) :) Ajánlom mindenkinek, hiszen gyors és egyszerű!! :)
Hát igen ,igaz a kávés édességekért nem annyira ujjongok,de a csoki,a kávé,és a rum ízvilága együtt tökéletes! :)
Köszönöm manócska :)Nálunk mindenki szereti :) :)Na és minden mást! ;) :)
Nincsenek cikkei.
Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.