Bounty szelet házilag

Elkészítés módja
1. A tejet a cukorral és a darával elkezdjük melegíteni, majd hozzáadjuk a margarint és a végén pedig a kókuszt.
2. Sűrűsödésig főzzük. Vigyázni kell, mert könnyen leég.
3. A masszát kihűtjük és egy folpackkal bevont tálcán kezünkkel két hüvelykujjnyi vastagságú rudat formálunk belőle, majd 2 órára hűtőbe tesszük.
4. A hűtőből kivéve a rudakat tetszés szerinti nagyságú darabokra vágjuk (nekem 16 darab lett).
5. Az étcsokoládét az étolajjal megolvasztjuk és a kókuszos rudakat gyorsan, hogy ne kezdjen el puhulni megforgatjuk benne.
6. Ezután visszatesszük a folpackkal fedett tálcára és hagyjuk megszilárdulni a csokoládét.
Köszönöm Karperec!
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Biztos fog ízleni! :)
Na ezt ki kell próbálni! Nálunk mindenki kedvenc!! :))
Editke én még azt is megkockáztatom, hogy finomabb is! Próbáld ki.
Köszönöm a receptet Szabina.
Hét végére én is elkészítem az unokáimnak.
Olcsóbb,mint ha boltban vennénk meg.
Gratulálok:Edit.
Nagyon köszönöm lányok!!
Szabina ez nagyszerű. Mentem is.
Vége vègre végre.... :) A kedvenc csokim!!
Hú,ez nagyon finom,és szépek.Köszi hogy meosztottad.
Megéri kipróbálni. :-)
Olyan egyszerű és finom, hogy egyből a kedvencekhez raktam