Kinder szelet

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóiból kevert tésztát készítünk, és két lapban, 160-180 fokon megsütjük. Amíg a tészta hűl, addig elkészítjük a kétféle krémet.
2. A barna krémhez a pudingot tejben felfőzzük, a margarint a porcukorral habosra keverjük, és az előzőleg kihűtött pudinghoz keverjük.
3. A fehér krémhez a tejszínt keményre verjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, amivel habosra keverjük.
4. A kihűlt lapra először a barna krémet kenjük, majd a felvert tejszínt, és a tetejére fektetjük a második lapot, amit csokoládémázzal vonunk be.
Tegnap megsütöttem, és valóban finom.
Köszönjük a hölgyeknek.
Ezt a fajta " Kinder " szeletet nem ismerem, de nagyon tetszik, így el is mentettem. :)
Nagyon finom süti.Kedvenceknél a helye.
Ez is az egyik kecvenc!
Nagyon szép és finom süti.