Gulyásleves csipetkével

Elkészítés módja
1. A hagymát apróra vágjuk és az olajon megpirítjuk.
2. Hozzáadjuk a köménymagot amit egy picit megpirítunk, majd a pirospaprikát és a kockákra vágott húst. Sózzuk és addig pirítjuk, míg levet nem enged.
3. Felöntjük vízzel és félpuhára főzzük. Amikor félig puha, hozzáadjuk a zöldségeket, amit előzőleg karikákra vágunk.
4. Amíg fő, addig a krumplit kockákra vágjuk és a leveshez adjuk a csípős paprikával és a paradicsommal együtt, majd készre főzzük.
5. Amikor kész, akkor adjuk hozzá a csipetkét és a petrezselymet, amivel még addig főzzük amíg a csipetke meg nem fő.
Gulyásleves csipetkével recepthez fűződő történet, jótanács
A csipetkét én apró gombócoknak formázom meg.
Köszönöm Mesyke!
Nagyon jól néz ki:)
Köszönöm a hozzászólásokat! Nálunk is nagy kedvenc:)
Marhahúsból nekünk is a kedvencünk!Azomban mindenféle jófajta gulyás hungarikum.
Gulyás leves minden magyar konyha ékszere! Laktató, ízletes, minden benne van egy kiadós ebédhez. Van, hogy annyit tudok belőle enni, hogy nem is kell második...
Köszönöm Marcsi! Igazából a Férjemtől tanultam, azóta így készítem. Nagyon finom.
Manócska gratulálok
nagyon finom levest hoztál Ilyen formában
még nem készítettem csipetkét de nagyon finom lehet
Gratulálok
Köszönöm Ágica.
Igazán gusztusos a gulyásod :)
Ha nyitod az ablakot küldöm fénypostával:))
Igazán jól néz ki. Most néztük meg és mindjárt jelezték a hátam mögül, hogy ideje lenne itthon is abszolválni egy két tányérral ( fejenként ). De az úgy sem elég.
Köszönöm epertündér!
Nagyon Gusztusos !
Köszönöm Edit!
Finom magyar gulyás.
Gratulálok:Edit.