Kakaós csiga
Elkészítés módja
1. A túrót kikeverjük a porcukorral, tejjel, olajjal és hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
2. Összegyúrjuk, kinyújtjuk a tésztát, megkenjük vékonyan az olajjal és megszórjuk a porcukros kakaóporral.
3. Feltekerjük, szeleteljük, majd a csigákat sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
4. 180 fokra elő melegített sütőben készre sütjük (kb. 40-50 perc).
Örülök manócska! :)Süsd meg te is :)
Ebben a formában még nem ismertem. Ki fogom próbálni, mivel a gyerekeim nagyon szeretik. Köszi a receptet.
Nagyon szépek.
Finom,könnyű lehet a túrótól.
Köszönöm a receptet.
Jól teszed cherryka!! Így van nagyon gyors, mivel nem kelt tésztás.De amilyen hamar elkészül, olyan gyorsan el is tűnik a tányérról! :) :)
Ez ám a gyorsaság! Meglátni, megszeretni, kipróbálni... elfogyasztani. Gratula! ;)
Első ránézésre azt hittem, kelt tésztából készült. És most, hogy elolvastam a receptet, látom, hogy nem - így aztán tényleg egy expressz kakaós csigát varázsolhatunk az asztalra, a kelthez képest töredék idő alatt. Felírom a képzeletbeli "készítsd el" listámra! :)
Ezt a receptet tegnap láttam meg,és gyorsan el is készítettem a srácoknak.A receptért köszönet Skiba Edinának!! ;) :) Ajánlom mindenkinek, hiszen gyors és egyszerű!! :)