Kolbászgulyás

Elkészítés módja
1. Az apróra vágott lila hagymát a forró olajon megfuttatjuk, majd lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk az aprított fokhagymát és a fűszerpaprikát.
2. Ezután hozzáadjuk a megmosott, nagyobb kockákra vágott burgonyát, a karikákra szelt kolbászt, zöldborsót és felöntjük annyi vízzel, hogy 4-5 ujjnyival ellepje.
3. Ha felforrt, sóval, borssal, lecsóval, az aprított petrezselyemmel ízesítjük és közepes lángon 20-25 perc alatt készre főzzük.
4. Forrón tálaljuk.
Kolbászgulyás recepthez fűződő történet, jótanács
Aki szereti a csípős ízeket, az tegyen bele csili paprikát, vagy hegyes erős zöld csípős paprikát karikára vágva.
Gratulálok a szuper menühöz.
Szép a tálalás is!
Köszönöm szépen! Ízleni fog mindenkinek.
Nagyon gusztusos :)
Nagyszerűen néz ki,és megis főzöm hamarosan.Nagyon gusztán van tálalva,szép a fotó is!Gratulálok!
Húú de jól néz ki!!! :) Nagyon gusztusos.. :)
Köszönöm szépen! Finom leves nagyon. Ebédre négyen férfiemberek is jóllaktunk belőle!
Ez igazán jól néz ki. Így este is meg tudnék belőle egy jó tányérral enni. Gratula!
Nekem is jól jönne egy adag. Kénytelen leszek megfőzni magamnak. :)
De szívesen ennék egy nagy tállal belőle!