Csokis kókuszgolyótorta

Elkészítés módja
1. A kókuszgolyók hozzávalóit összedolgozzuk.
2. A massza jól formázható kell hogy legyen, ha nem elég kemény, akkor még kevés kókuszt keverünk bele.
3. Mikor a massza készen van, vizes kézzel golyókat formálunk belőle, fóliával bélelt tányérra tesszük és hűtőben pihentetjük, amíg a tésztát elkészítjük.
4. A csokoládét és a vajat felolvasztjuk.
5. A tojásokat kikeverjük a cukorral és beledolgozzuk a kefirt.
6. A langyosra hűtött csokoládét a tojással összekeverjük.
7. A lisztet, a keményítőt és a sütőport a masszába keverjük.
8. A kókuszgolyókat sütőpapírral bélelt, lekapcsolható oldalú formába tesszük, egymástól kisebb távolságra.
9. A tésztát ráöntjük és 180 fokos sütőben nagyjából 35 perc alatt megsütjük.
10. Mikor megsült, hagyjuk picit hűlni, közben a csokoládét felolvasztjuk és belekeverjük a nem felvert tejszínt.
11. A tészta tetejét bevonjuk a csokoládéval, majd amikor már majdnem megkeményedett, megszórjuk kókuszreszelékkel.
12. Lehűtve szeleteljük.
Nagyon finom és könnyen elkészíthető!
Tetszik,kipróbálom majd:)