Csokoládés egreskocka

Elkészítés módja
1. A tésztához a puha margarint a kétféle cukorral jó habosra keverjük, majd egyesével beledolgozzuk a tojások sárgáját is. A lisztet a sütőporral összekeverjük, az előzőekhez adjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, óvatos mozdulatokkal a lisztes keverékbe forgatjuk. Kettéosztjuk, az egyik felébe laza mozdulatokkal belekeverjük a kakaót is.
2. Egy nagy tepsit margarinnal kikenünk, belisztezzük, a fehér tésztát elsimítjuk benne. A kakaósat rákenjük – nem baj, ha ez nem sikerül egyenletesen.
3. Az egrest, miután bajuszát levágtuk, megmossuk, lecsöpögtetjük. A nagyobb szemeket félbevágjuk, a tésztára szórjuk. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (175 °C; légkeveréses sütőben 160 °C) kb. 30 percig sütjük.
4. A krémhez a pudingport a tejben sűrűre főzzük, hűlni hagyjuk. A puha margarint először magában, azután a porcukorral keverjük habosra. A kihűlt tejes krémet jól kikeverjük, majd részletekben hozzáadjuk a cukros margarint is, közben a rummal ízesítjük.
5. A kihűlt gyümölcsös tésztára simítjuk, és 1-2 órára betesszük a hűtőszekrénybe, hogy egy kicsit megdermedjen.
6. A mázhoz valókat egy kis lábasba rakjuk, kevergetve 1-2 perc alatt simára főzzük, a tűzről lehúzzuk. Amikor már csak langyos, a sütemény tetejére simítjuk, dermedni hagyjuk. Tálaláskor forró vízbe mártott késsel kockákra vágjuk.
Kedves hölgyek! Köszönjük szépen a dicséretet.
Nagyon jól néz ki
Nagyon tetszik!!!!!!!
Hmm....igazán tetszetős,jól néz ki :) :)