Csirkemell Medve sajtos bundában

Elkészítés módja
1. A csirkemellet kicsit kiklopfoltam, sóztam, borsoztam.
2. A tojásokat a sajttal, sóval, borssal, fokhagymával simára kevertem.
3. A szeleteket lisztbe, majd a sajtos masszába mártottam, majd gyengén a zsemlemorzsába beforgattam.
4. Forró olajban, fedő alatt lassan kisütöttem.
Köszönöm Szabina és Ági.
Nagyon finom lehet Editke, és szépen tálaltad :)
Nagyon jó recept és nagyon gusztusos tálalás!
Köszönöm szépen.
Szuper!! Nagyon jól néz ki:)) Teszem a kedvencek közé.
Semmi gond Zsuzsa!
Én .már régóta készítem ebben a formában a rántott húst.
Van egy Medve sajtos szakácskönyvem,abban csupa Medve finomságok vannak.
Abból készítettem.
Ha nincs tömlős sajt,jó a cikk sajt is.
Egy kicsit ,pár pillanatra beteszem a mikróba puhítani.
Így könnyebben kikeverhető a tojásokkal.
Üdv:Edit.
Bocsi! Félreolvastam,a sajtot.Ne haragudj.Ez viszont érdekes,kipróbálom.Köszi!
Ez nagyon finom,a napokban én is tettem a panírmorzsához medvehagymát is,a többi fűszeren kívül.