Vasárnapi krémes

Elkészítés módja
1. A hozzávalókat jól összegyúrjuk.
2. Hat részre osztjuk, lisztezett munkalapon egyenként kinyújtjuk és a tepsi hátoldalán előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 12-15 perc alatt kisütjük.
3. Közben a krémhez a pudingport elkeverjük kevés tejjel.
4. A többi tejet a vízzel és a cukrokkal felforraljuk, majd a pudingos tejet belekeverjük és sűrűre főzzük.
5. Amíg hűl a puding a tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük és a kihűlt pudinghoz adjuk.
6. A lapokat megtöltjük a krémmel és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap könnyen szeletelhető.
Köszi spajzgirl. Nekem a nagymamám sütött régen hatlapos csoki krémes sütit!! Azóta sem ettem olyan finomat.
Felénk Vas megyében minden "sátoros ünnepkor" hatlapost sütöttek, akkor minden háznál volt, persze, akkor még puding nélkül, csokoládé krémmel készítették. Nagyon finom.
Szuper!!!
Köszönöm szépen lányok!! :)
Szuper süti!
Nagyon szép süti és finom.
Ügyes vagy!
És képes ebben a nyárban hat lapot sütni. Sőt, meg is tölteni. :)
Hmm... Nagyon guszta a süteményed Szabina! :) Ha megyünk hozzád, remélem ezzel vársz majd... :) ;)