Kráter szelet
Elkészítés módja
1. A pudingokat megfőzzük, félrerakjuk kihűlni (néha keverjük meg, hogy ne legyen hártyás a teteje).
2. Az 5 tojássárgáját, a 25 dkg cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük.
3. Lassan hozzáadjuk az 1 dl tejet, az 1 dl olajat, majd a lisztet, kakaót, a sütőport, és a végén a kikevert tésztához adjuk a keményre vert tojás habját.
4. Sütőpapírral vagy vajjal, liszttel kikent tepsibe tesszük a tésztát, és vizes kanállal beleszaggatjuk a pudingot, és 180 fokon megsütjük.
5. 2 pohár tejfölben elkeverünk 4 evőkanál porcukrot és 1 csomag vaníliás cukrot, és a forrón kivett sütire öntjük és szépen elkenjük. Ettől lesz olyan kráteres.
Köszi szépen Editke:)
Nagyon szépek,de még milyen finom és egyszerű.
Gratulálok!
Köszi szépen Marika:)
Nagyon szép szeletek finom a süteményed nagyon szeretem én is .
Igaz kicsit másként készítem de az ízén nem változtat
A végeredmény a lényeg Gratulálok