Csokis rolád

Csokis rolád recept

Elkészítés módja

1. A tojásokat szétválasztva piskótalapot sütök.

2. Én a nagy tepsimbe tettem sütőpapírt, elkentem a masszát és 160-170 fokos légkeveréses sütőben megsütöttem.

3. Sülés után lehúztam róla a papírt és a következő krémmel megtöltöttem: A pudingot a tejjel és 2 evőkanál cukorral, kakaóporral felfőztem. Amikor kicsit kihűlt, hozzáadtam a mascarponét, a felvert habot, a diót és ízesítettem.

4. Ezzel a krémmel kívül-belül megtöltöttem a tésztát, majd feltekertem és a tetejét díszítettem.

Finom könnyű krém.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.