Tejszínes, kakukkfűves laskagomba spatzle tésztával

Elkészítés módja
1. A szalonnát kockára vágjuk és zsírjára pirítjuk.
2. A hagymát megpucoljuk, kockára vágjuk és a szalonnához adjuk, megfonnyasztjuk.
3. Közben a megtisztított gombát felaprítjuk, a szalonnás hagymához adjuk és zsírjára sütjük.
4. Felöntjük a 1,5 dl fehérborral, fűszerezzük, majd puhára pároljuk.
5. Besűrítjük a tejszínkrémmel, megszórjuk vágott petrezselyemmel, majd rövid idő alatt összeforralunk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.