Vargányagombás karajszelet rizzsel

Elkészítés módja
1. A hússzeleteket sózom, borsozom, lisztbe forgatom és a forró olajban mindkét oldalát kicsit átsütöm.
2. Miután megsültek kiveszem őket az olajból. A hagymát és a gombát felszeleteltem, majd a hagymát a forró olajban üvegesre dinsztelem.
3. Hozzáadom a szeletelt vargányát, beleteszem a már elősütött hússzeleteket és annyi vízzel felöntöm hogy ellepje.
4. Ezek után fedő alatt puhára párolom.
5. Amikor a hús megpuhult a tejföllel és liszttel behabarom.
6. Rizzsel körítve tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.