Csirkemájjal-gombával, krémsajttal töltött gombafejek
Elkészítés módja
1. A csirkemájat és a gombaszárakat ledaráljuk, vagy nagyon apróra vágjuk.
2. A hagymát és a bacont apró kockákra vágjuk.
3. A bacont megpirítjuk és zsírján megdinszteljük a hagymát.
4. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk és megpirítjuk.
5. Rátesszük a gombát és addig pároljuk, amíg el nem fövi a levét.
6. Hagyjuk kihűlni, majd hozzákeverjük a krémsajtot.
7. A májas tölteléket a gombafejekbe töltjük, kettőt-kettőt összefordítunk és bepanírozzuk őket.
8. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
9. Köretnek párolt zöldséget és hamis tartárt, (ízesített joghurtot) készíthetünk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.