Keresés recept címe alapján
Sós sütemény receptek
Sajtos roló
1. A tésztát szobahőmérsékleten fölengedjük. Meglisztezett gyúrólapon téglalap alakúra nyújtjuk, majd 12 darab.. Tovább
Sajtos pogácsa
1. Kimérjük a lisztet, hozzáadjuk a sót, a tejfölt és a margarint (ha utóbbit megmelegítjük, könnyebb lesz .. Tovább
Sajtos pogácsa
1. Felfuttatom a langyos, cukros tejben az élesztőt. 2. A lisztben elkeverem a sót és a borsot. 3. A lis.. Tovább
Túrós malackák
1. A túrót és a főtt burgonyát áttörjük, hozzáadjuk a puha margarint, a lisztet, a sót, majd tésztát gyúrun.. Tovább
Omlós-sajtos sütemény
1. A lisztben elkeverjük a sót, a szódabikarbónát, a reszelt sajtot, majd elmorzsoljuk a vajjal és v.. Tovább
Túrós-szezámmagos csillagok
1. Az élesztőt felfuttatjuk a langyos, cukros tejben. 2. A sajt kivételével összegyúrjuk a té.. Tovább
Joghurtos-tökmagos pogácsa
1. A tésztához egy tálba tesszük a lisztet. 2. Hozzáadjuk a tojást, vajat, zsírt, apróra dará.. Tovább
Sajtos-magvas szívecskék
1. A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk és egy órát pihentetjük. 2. Lisztezett felületen.. Tovább
Szalalkális sós perec
1. A tejben a szalalkálit feloldjuk. 2. Liszttel elkeverjük a sót. Én megszoktam kóstolni, hogy elé.. Tovább
Mini croissant sajttal és bacon szalonná..
1. A bacon szeleteket vágjuk félbe hogy beleférjenek majd a tésztába. 2. Az e.. Tovább
Sajtos-sós keksz
1. A sajtot reszeljük le egy kisebb lyukú reszelőn. 2. Keverjük össze a kétféle lisztet, a só, és a sütő.. Tovább
Zöldbabos lepény
1. A zöldbabnak vágjuk le a két végét, majd enyhén sós vízben főzzük pár perc alatt roppanósra. Ezután sz.. Tovább
Medvehagymás -sonkás pogácsa
1. A medvehagymát és a sonkát külön aprítóba tettem és a borssal összeaprítottam.Így kerül a s.. Tovább
Brindás papa pogácsája Gyulai kolbásszal
1. A lisztet átszitáljuk, majd a túróval, sóval jól összedolgozzuk. Egy kevéske t.. Tovább
Bögrés pogácsa
1. Az élesztőt a tejföllel elkeverem. 2. A többi hozzávalóval összegyúrom és a tésztát jól kidolgozom. 3... Tovább
Fűszeres, túrós pogácsa
1. A tejet meglangyosítjuk, az élesztőt belemorzsoljuk és 10 perc alatt fölfuttatjuk. A lisztet a m.. Tovább
Darált húsos pite
1. A tésztához a lisztet a hideg vajjal/margarinnal nagyon gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk, megsózzu.. Tovább
Sajtos gofri
1. A puha (szobahőmérsékletű) vajat (margarint) a tojással kikeverjük. A lisztet a reszelt sajttal, a sóval é.. Tovább
Csirkés-zöldséges, rácsos lepény
1. A kenyérlisztet keverőtálba szitáljuk, majd a szoba hőmérsékletű vajjal összemorzsoljuk.. Tovább
Cukkinis lepény (quiche)
1. A tésztához a lisztet a hideg vajjal elmorzsoljuk, majd a sóval és a tojással gyors mozdulatokka.. Tovább
Sajtkrémes fánk
1. Az alaprecept szerint elkészítjük a tésztát, amiből majd feleakkora fánkokat sütünk, mint a képviselőfá.. Tovább