Keresés recept címe alapján
Egyéb hús receptek
Párolt marhamáj barna mártásban
1. A májat megtisztítjuk a hártyájától és a felesleges inaktól. Első lépésben a hűtőben le.. Tovább
Vajas tésztában sült borjújava libamájjal
1. Egy liter hideg vízben feloldunk 1 nagy evőkanál sót. A borjúgerinc hártyáit .. Tovább
Báránypiláf
1. A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát és a gyökeret fél centi vastag karikákra, a gombát vékony cikkekr.. Tovább
Borjúszelet sherrys zöldségraguval
1. A gombát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük. A vajból 1 evőkanálnyit fölforrósít.. Tovább
Fokhagymás báránykaraj majonézes zöldfűs..
1. A megmosott báránykaraj-filéket a sóval, a borssal, a zúzott fokh.. Tovább
Kunszentmiklósi báránygulyás
1. A bárányhúst 2,5 centis kockákra, a megtisztított hagymát finomra vágjuk. Egy fazékban vag.. Tovább
Konfitált báránycsülök magyarosan, édesk..
1. A csülköket megmossuk, leszárogatjuk, majd körös-körül megsózzuk.. Tovább
Báránycomb pékné módra
1. A combot esetleges hártyáitól megtisztítjuk, bár ez fiatal állatnál nemigen van, majd a húst a l.. Tovább
Fokhagymával tűzdelt báránymáj szalonnab..
1. A májat félbevágott, zöld csírájátol megfosztott fokhagymagerezde.. Tovább
Tejszínes, póréhagymás birkamájragu
1. A birkamájat 1 centi vastag szeletekre, majd ugyanilyen vastag csíkokra vágjuk. A pó.. Tovább
Magyaros bárányleves
1. Forró olajon, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk, a 2x2 centis kockákra da.. Tovább
Báránygerinc pikáns paprikás mártásban
1. A csontos hússzeleteket enyhén sózzuk, borsozzuk, és letakarva 1-2 órára - még j.. Tovább
Svéd bárányragu wokban
1. A báránylapockát 1 centis kockákra, a szalonnát félcenti széles csíkokra, a gombát félbevágva sz.. Tovább
Kecskevagdalt kapros tökfőzelékkel
1. A húst kis lyukú tárcsán át ledaráljuk. A zsemlét hideg vízbe vagy tejbe áztatjuk, k.. Tovább
Pikáns borjúszelet, fűszeres újburgonyával
1. A borjúszeleteket megmossuk, leszárogatjuk, majd kissé kiverjük. Mindkét olda.. Tovább
Borjúszelet budapest módra
1. A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, és a fele ol.. Tovább
Zöldséges borjútokány
1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd kis kockákra vágjuk. A fölaprított hagymát az olajon megfut.. Tovább
Báránycsíkok mentás zöldborsóval
1. A bárányhúst kisujjnyi vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk.. Tovább
Bárányhúsleves
1. A csülköket 2 percre forrásban lévő vízbe rakjuk. Kiemeljük, leöblítjük, majd 2,5 liter tiszta hideg víz.. Tovább
Bárányhúsos sárgaborsóleves
1. A főzést megelőző este a sárgaborsót hideg vízbe áztatjuk. Igazából a húst is megfőzhetjük .. Tovább
Káposztás bárányleves
1. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és egy fazékban, 3 evőkanál olajon, kis lángon 8-10 perc.. Tovább