Keresés recept címe alapján

74 találat.

Egyéb hús receptek

Báránypiláf
recept megnyitása

Báránypiláf

közepes

1. A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát és a gyökeret fél centi vastag karikákra, a gombát vékony cikkekr.. Tovább

Cordon Rouge
recept megnyitása

Cordon Rouge

könnyű

1. A borjúcombot a rostjaira merőlegesen 4 egyforma szeletre vágjuk, téglalap alakúra, nem túl vékonyra kiverj.. Tovább

Bárányhúsleves
recept megnyitása

Bárányhúsleves

könnyű

1. A csülköket 2 percre forrásban lévő vízbe rakjuk. Kiemeljük, leöblítjük, majd 2,5 liter tiszta hideg víz.. Tovább

Tavaszi bárányragu
recept megnyitása

Tavaszi bárányragu

közepes

1. A combot (lapockát) 1,5-2 centis kockákra vágjuk. Az olajat egy lábasban megforrósítjuk és a finomra .. Tovább

Búbos borjúpecsenye
recept megnyitása

Búbos borjúpecsenye

közepes

1. A karajszeleteket megmossuk, leszárogatjuk, kissé kiverjük, és széleiket bevagdossuk. A só meg a bor.. Tovább

Magyaros bárányleves
recept megnyitása

Magyaros bárányleves

közepes

1. Forró olajon, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk, a 2x2 centis kockákra da.. Tovább

Bárányhúsos kuszkusz
recept megnyitása

Bárányhúsos kuszkusz

közepes

1. A csicseriborsót megmossuk, egy lábasba szórjuk, és bőséges, sózott vízben puhára főzzük. A főzési.. Tovább

Karcagi birkapörkölt
recept megnyitása

Karcagi birkapörkölt

közepes

A karcagi birkapörköltet egy egész juhból szokás főzni, amihez egy 30-40 literes, lapos fenekű, öntöt.. Tovább

Zöldséges borjútokány
recept megnyitása

Zöldséges borjútokány

könnyű

1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd kis kockákra vágjuk. A fölaprított hagymát az olajon megfut.. Tovább

Káposztás bárányleves
recept megnyitása

Káposztás bárányleves

közepes

1. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és egy fazékban, 3 evőkanál olajon, kis lángon 8-10 perc.. Tovább

Matrózhús párizsiasan
recept megnyitása

Matrózhús párizsiasan

közepes

1. A bélszínt a kisujjnyinál kicsit kisebb csíkokra vágjuk. A hagymát és a gombát megtisztítjuk, elő.. Tovább

Borjújava Oscar módra
recept megnyitása

Borjújava Oscar módra

közepes

1. A húst kiverjük, széleit bevagdossuk, majd megsózzuk. 2. A spárgát megtisztítjuk és a brokkoliv.. Tovább

Gidasült (kecskesült)
recept megnyitása

Gidasült (kecskesült)

közepes

1. A combról a faggyús, inas részeket levágjuk, majd a húst megmossuk, leszárogatjuk. A lábszár végződé.. Tovább

Báránycomb pékné módra
recept megnyitása

Báránycomb pékné módra

közepes

1. A combot esetleges hártyáitól megtisztítjuk, bár ez fiatal állatnál nemigen van, majd a húst a l.. Tovább

Svéd bárányragu wokban
recept megnyitása

Svéd bárányragu wokban

közepes

1. A báránylapockát 1 centis kockákra, a szalonnát félcenti széles csíkokra, a gombát félbevágva sz.. Tovább

Rozmaringos báránycomb
recept megnyitása

Rozmaringos báránycomb

közepes

1. A combot esetleges hártyáitól megtisztítjuk, bár ez fiatal állatnál nemigen van, majd a húst a l.. Tovább

Borjújava Dubarry módon
recept megnyitása

Borjújava Dubarry módon

közepes

1. A borjúszeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, mindkét oldalukat lisztbe forgatjuk, majd olajban .. Tovább

Borjúpörkölt – paprikás
recept megnyitása

Borjúpörkölt – paprikás

könnyű

1. A szalonnát apró – nagyjából fél centis– kockákra vágjuk. A húst – miután inas, hártyás részeit.. Tovább

Bélszín wellington módra
recept megnyitása

Bélszín wellington módra

nehéz

1. Bélszínt általában egészben lehet kapni. Miután ehhez az ételhez a vastag törzse kell, vágjunk.. Tovább

Borjújava Budapest módra
recept megnyitása

Borjújava Budapest módra

könnyű

1. A borjúcombot a rostjaira merőlegesen 4 egyforma szeletre vágjuk, és kiverjük. Enyhén megsózzu.. Tovább

Pisztáciás borjúpecsenye
recept megnyitása

Pisztáciás borjúpecsenye

közepes

1. A pisztáciát durvára vágjuk. A tojásfehérjét a szójamártással ízesítve felverjük (nem kell, hog.. Tovább