Keresés recept címe alapján

76 találat.

Egyéb hús receptek

Párolt marhamáj barna mártásban
recept megnyitása

Párolt marhamáj barna mártásban

közepes

1. A májat megtisztítjuk a hártyájától és a felesleges inaktól. Első lépésben a hűtőben le.. Tovább

Vajas tésztában sült borjújava libamájjal
recept megnyitása

Vajas tésztában sült borjújava libamájjal

közepes

1. Egy liter hideg vízben feloldunk 1 nagy evőkanál sót. A borjúgerinc hártyáit .. Tovább

Báránypiláf
recept megnyitása

Báránypiláf

közepes

1. A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát és a gyökeret fél centi vastag karikákra, a gombát vékony cikkekr.. Tovább

Borjúszelet sherrys zöldségraguval
recept megnyitása

Borjúszelet sherrys zöldségraguval

könnyű

1. A gombát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük. A vajból 1 evőkanálnyit fölforrósít.. Tovább

Fokhagymás báránykaraj majonézes zöldfűszer-mártással
recept megnyitása

Fokhagymás báránykaraj majonézes zöldfűs..

közepes

1. A megmosott báránykaraj-filéket a sóval, a borssal, a zúzott fokh.. Tovább

Kunszentmiklósi báránygulyás
recept megnyitása

Kunszentmiklósi báránygulyás

közepes

1. A bárányhúst 2,5 centis kockákra, a megtisztított hagymát finomra vágjuk. Egy fazékban vag.. Tovább

Konfitált báránycsülök magyarosan, édeskömény rösztivel
recept megnyitása

Konfitált báránycsülök magyarosan, édesk..

közepes

1. A csülköket megmossuk, leszárogatjuk, majd körös-körül megsózzuk.. Tovább

Báránycomb pékné módra
recept megnyitása

Báránycomb pékné módra

közepes

1. A combot esetleges hártyáitól megtisztítjuk, bár ez fiatal állatnál nemigen van, majd a húst a l.. Tovább

Fokhagymával tűzdelt báránymáj szalonnaburokban sütve
recept megnyitása

Fokhagymával tűzdelt báránymáj szalonnab..

könnyű

1. A májat félbevágott, zöld csírájátol megfosztott fokhagymagerezde.. Tovább

Tejszínes, póréhagymás birkamájragu
recept megnyitása

Tejszínes, póréhagymás birkamájragu

könnyű

1. A birkamájat 1 centi vastag szeletekre, majd ugyanilyen vastag csíkokra vágjuk. A pó.. Tovább

Magyaros bárányleves
recept megnyitása

Magyaros bárányleves

közepes

1. Forró olajon, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk, a 2x2 centis kockákra da.. Tovább

Báránygerinc pikáns paprikás mártásban
recept megnyitása

Báránygerinc pikáns paprikás mártásban

közepes

1. A csontos hússzeleteket enyhén sózzuk, borsozzuk, és letakarva 1-2 órára - még j.. Tovább

Svéd bárányragu wokban
recept megnyitása

Svéd bárányragu wokban

közepes

1. A báránylapockát 1 centis kockákra, a szalonnát félcenti széles csíkokra, a gombát félbevágva sz.. Tovább

Kecskevagdalt kapros tökfőzelékkel
recept megnyitása

Kecskevagdalt kapros tökfőzelékkel

közepes

1. A húst kis lyukú tárcsán át ledaráljuk. A zsemlét hideg vízbe vagy tejbe áztatjuk, k.. Tovább

Pikáns borjúszelet, fűszeres újburgonyával
recept megnyitása

Pikáns borjúszelet, fűszeres újburgonyával

közepes

1. A borjúszeleteket megmossuk, leszárogatjuk, majd kissé kiverjük. Mindkét olda.. Tovább

Borjúszelet budapest módra
recept megnyitása

Borjúszelet budapest módra

közepes

1. A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, és a fele ol.. Tovább

Zöldséges borjútokány
recept megnyitása

Zöldséges borjútokány

könnyű

1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd kis kockákra vágjuk. A fölaprított hagymát az olajon megfut.. Tovább

Báránycsíkok mentás zöldborsóval
recept megnyitása

Báránycsíkok mentás zöldborsóval

könnyű

1. A bárányhúst kisujjnyi vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk.. Tovább

Bárányhúsleves
recept megnyitása

Bárányhúsleves

könnyű

1. A csülköket 2 percre forrásban lévő vízbe rakjuk. Kiemeljük, leöblítjük, majd 2,5 liter tiszta hideg víz.. Tovább

Bárányhúsos sárgaborsóleves
recept megnyitása

Bárányhúsos sárgaborsóleves

könnyű

1. A főzést megelőző este a sárgaborsót hideg vízbe áztatjuk. Igazából a húst is megfőzhetjük .. Tovább

Káposztás bárányleves
recept megnyitása

Káposztás bárányleves

közepes

1. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és egy fazékban, 3 evőkanál olajon, kis lángon 8-10 perc.. Tovább