Borjúszelet budapest módra

Elkészítés módja
1. A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, és a fele olajon megfuttatjuk. A pirospaprikával meghintjük, majd egy pohár vízzel felöntjük. A csontot földaraboljuk és a pörkölt alapban kb. 20 percig főzzük. Közben a paprikát és a paradicsomot kicsumázzuk, mindkettőt felkockázzuk, ahogyan a megmosott májat meg a megtisztított gombát is.
2. A szalonnát is apró kockákra vágjuk, kisütjük, majd a májat, a gombát és a paprikát 4-5 percig pirítjuk rajta. Hozzáadjuk a paradicsomot is, megkeverjük, és beleszórjuk a borsót. A pörkölt alapot rászűrjük. A húst a maradék olajon megsütjük, végül a raguval leöntjük. Petrezselymes rizzsel, esetleg sült burgonyával kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.