Magyaros bárányleves

Elkészítés módja
1. Forró olajon, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk, a 2x2 centis kockákra darabolt báránycombot, és fehéredésig sütjük. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd annyi vizet öntünk alá, hogy félig ellepje, és fedővel letakarva jó félpuhára pároljuk.
2. Ezután, hozzáadjuk a kisebb kockákra vagdalt, sárgarépát, fehérrépát, a burgonyát, a zöldpaprikát, és a paradicsomot. Most felöntjük annyi vízzel, hogy négyujjnyival ellepje, majd sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel, zeller zölddel fűszerezzük. Ha felforrt, fedő nélkül lassú tűzön készre főzzük.
3. Végül a magyaros báránylevest forrón tányérokba szedjük és aprított petrezselyemmel megszórjuk.
Hát ez bizony nagyon finom lehet!